Jump to content

Απορια για κολλητηρι

AlexLare

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπερα παιδια δεν ξερω αν γραφω στο σωστο τοπικ,αν οχι πειτε μου :p

Θα ηθελα να παρω ανα κολλητηρι για μικροεπισκευες (τυπου κινητα,pc και γενικα ηλεκτρονικα)

Θα μπορουσατε να ου προτεινετε κατι για αρχη?

Ευχαριστω , Αλεξης

Ευχαριστω πολυ!Μπορεις μηπως να μου πεις στα ποσα watt να κοιταξω,τι μυτες τι καλαι?

Σορρυ για τις πολλες ερωτησεις αλλα δεν ξερω!

μην ανχώνεσε εδώ είμαστε για να ρωτάτε :p

προτείνω το εξής κολλητήρι : φτηνό και καλό https://www.skroutz.gr/s/2979487/Antex-ER30.html

επίσης θα χρειαστείς και μια βασούλα ( δεν χρειάζεται να είναι τεράστια )

καλάι μέχρι 1mm ότι θες μπορείς να πάρεις (χωρίς μόλυβδο που είναι τα νέας γενιάς και λιγότερο καρκινογόνο)

πριν 29 λεπτά, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

μην ανχώνεσε εδώ είμαστε για να ρωτάτε :p

προτείνω το εξής κολλητήρι : φτηνό και καλό https://www.skroutz.gr/s/2979487/Antex-ER30.html

επίσης θα χρειαστείς και μια βασούλα ( δεν χρειάζεται να είναι τεράστια )

καλάι μέχρι 1mm ότι θες μπορείς να πάρεις (χωρίς μόλυβδο που είναι τα νέας γενιάς και λιγότερο καρκινογόνο)

Ε δε το κανεις ομως!!!!

πριν 2 ώρες, το μέλος ARMAGEDDON έγραψε:

Έτυχε μαν :lol:

Αστα αυτα , τουτο το κολλητηρι που εβαλες πιο πανω εχει ανταλακτηκες και λεπτες μυτες ?

Ωστε ετσι , παρολαυτα , το αλλο που εδειξς , μπορει να μου κανει την δουλεια που θελω ή ολες οι ενωσεις θα γινουν ενα  ?XD

arduino nano :p

μια χαρά κολλάει και το πρώτο που έδειξα :D επίσης πάρτε και μια τρόμπα για αν κάνετε λάθος η θέλετε να ξεκολλήσετε πράματα

η τρόμπα κατά προτίμηση να είναι μεταλικιά γύρω γύρο

GOLDTOOL_TROMPA_APOKOLLHSHS_GSR-308.jpg

Σας ευχαριστω πολυ παιδια!μαλλον θα παω στο 2ρο γιατι θελω και εγω να αλλαζει μυτες!

Α!και εγω για τετοιες λεπτοδουλειες το θελω οπως ο φιλος παραπανω!θα ειμαι ενταξει με το δευτερο?1mm καλαι θα κανεις για τετοιες κολλησεις ή θα θελω πιο λεπτο?

Ευχαριστω!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.