Jump to content



πρόβλημα με video σε sony vaio


Recommended Posts

παιδια αν μπορει να βοηθησει καποιος .εχω ενα sony vaio vpceb3sie ,του εβαλα win 10 κ δεν μπορω να παιξω κανενα video . Εχω ηχο αλλα οχι εικονα ,δοκιμασα σχεδον  ολα τα media player κ διαφορες μορφες βιντεο .Σε αλλον υπολογιστη τα βιντεο παιζουν κανονικα . ευχαριστω

Link to comment
Share on other sites

ναι εχει μια radeon hd 5650 στην αρχη αφησα win να βρουν ,παλι μαυρο σε βιντεο κ μετα του εβαλα κανονικα τους τελευταιους εγω. Τι να πω περιεργο προβλημα. κ εγω ημουν σιγουρος οτι με τους drivers θα φτιαξει.

Link to comment
Share on other sites

 μια χαρα τα παιζει youtube χωρις κανενα προβλημα ,αφου δοκιμασα να κατεβασω απο το youtube το κατεβασα και σε avi κ σε mp4 παλι μαυρο μονο με ηχο .Αφου φαντασου κ το kodi που ειχα βαλει κ εκει ολα μαυρα .

Link to comment
Share on other sites

μήπως έχεις ΚΑΙ ενσωματωμένη κάρτα γραφικών στον επεξεργαστή; 

Καμιά φορά γινόταν και στα 8 και πάθαινε κοκομπλόκο επειδή δεν ήξερε ποια κάρτα θα έπαιζε τι.. 

Αν πας στις ρυθμίσεις της κάρτας, στον driver και δεις τις επιλογές για την αναπαραγωγή video; Έχει κάτι σχετικό; Είμαι σε nvidia μηχάνημα και δε μπορώ να βοηθήσω πολύ... 

Επίσης μια λύση είναι να βγάλεις οτιδήποτε έχει να κάνει με ATI και να βάλεις ξανά τον τελευταίο driver, ενώ είσαι εκτός νετ καθ'όλη τη διάρκεια της διαδικασίας.

Link to comment
Share on other sites

Σωστά μου ακούγονται αυτα που λες ,λες μήπως έχει hybrid ε ? Με εκνευρίζει στα laptop αυτο χαχα. Όσο για το δεύτερο ίσως ειναι κ αυτο μην τα έχουν κανει σαλάτα τα win απο την αρχή με τους drivers . Θα το δοκιμάσω κ θα σου πω . Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια κ το χρόνο σου .

  • Like 1
Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.