Sir_Builder Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 26, 2005 Αγορασα μια καινουργια καρτα γραφικων(msi nx6600gt 128mb) και ενα τροφοδοτικο ocz powerstream 520.Aπο οταν εκανα την αλλαγη στην οθονη μου παρουσιαζονται τα χρωματα σαν ξεβαμενα και σε ορισμενα σημεια της οθονης εμφανιζονται κατι μπλε και κιτρινες σαν γραμμες.Τι γινεται?Μηπως η καρτα εχει προβλημα?
Sir_Builder Μάρτιος 27, 2005 Author #2 Μάρτιος 27, 2005 Κατεβασα νεους drivers αλλα παλι τα ιδια.Τελικα εβαλα την παλια καρτα γραφικων και δουλευει κανονικα.Προφανως η καινουργια καρτα ειναι ελλατωματικη και θα την ξαναστειλω πισω στο e-shop οπου και την αγορασα.Ελπιζω να μην υπαρξει προβλημα στην αλλαγη.
AN7 OverClocker Μάρτιος 27, 2005 #3 Μάρτιος 27, 2005 Το βύσμα πίσω έχει μπεί καλά?Μήπως έβαλες κανέναν μετασχη,ατιστή δίπλα στην οθόνη?
Sir_Builder Μάρτιος 27, 2005 Author #4 Μάρτιος 27, 2005 Moνο τα ηχεια εχω διπλα στην οθονη.Αλλα τωρα που ξανακοιταω εχω και το ασυρματο ποντικι.Λες να κανει αυτο παρεμβολες? Για να καταλαβεις ακριβως τι γινεται.Οταν scrollaρω μια ιστοσελιδα για παραδειγμα τα γραμματα σαν να αφηνουν πισω σημαδια.Επισης στο wallpaper βλεπω κατι μπλε και κιτρινα σημαδια Οταν εβαλα την παλια καρτα ομως δεν ειχα τετοιο προβλημα. Τελος αυτο που με προβληματιζει ειναι οταν ελαβα την καρτα γραφικων απο το e-shop το κουτι δεν ειχε ζελατινα σαν να το ειχαν ξανα ανοιξει.
ea6gka Μάρτιος 27, 2005 #5 Μάρτιος 27, 2005 Αρχική απάντηση από Sir_Builder Moνο τα ηχεια εχω διπλα στην οθονη.Αλλα τωρα που ξανακοιταω εχω και το ασυρματο ποντικι.Λες να κανει αυτο παρεμβολες? Για να καταλαβεις ακριβως τι γινεται.Οταν scrollaρω μια ιστοσελιδα για παραδειγμα τα γραμματα σαν να αφηνουν πισω σημαδια.Επισης στο wallpaper βλεπω κατι μπλε και κιτρινα σημαδια Οταν εβαλα την παλια καρτα ομως δεν ειχα τετοιο προβλημα. Τελος αυτο που με προβληματιζει ειναι οταν ελαβα την καρτα γραφικων απο το e-shop το κουτι δεν ειχε ζελατινα σαν να το ειχαν ξανα ανοιξει. καλο RMA
Sir_Builder Μάρτιος 27, 2005 Author #6 Μάρτιος 27, 2005 Τελικα ανακαλυψα οτι αν αποσυνδεσω το επιπλεων βυσμα τροφοδοσιας δουλευει μια χαρα.Οταν το συνδεω παλι το ιδιο προβλημα.Τι να φταιει ρε παιδια?
Sir_Builder Μάρτιος 28, 2005 Author #8 Μάρτιος 28, 2005 Δηλαδη φταιει το τροφοδοτικο?Εχω το ocz powerstream 520.
theHitma@n Απρίλιος 4, 2005 #9 Απρίλιος 4, 2005 Το ιδιο προβλημα εχω και εγω. Ειχα μια MSI FX5200 και δεν ειχα κανενα προβλημα(μονο πολυ απλα κολλαγαν τα παιχνιδια) ,μολις ομως πηρα την ASUS FX5700 και την εβαλα πανω αρχισαν τα παιχνιδια να μου παιζουν σχετικα χαλαρα αλλα μου εμφανιζει κατι σημαδια μπλε-κιτρινα να τρεμοπαιζουν σε διαφορα σημεια της οθονης:...: Εχω πανω ολοκαινουργιους drivers. Ακομα δεν εχω τι μπορει να φταιει. Σκεφτομαι να κανω format μηπως και εχουν κανενα προβλημα τα windows(XP) με την καρτα αλλα δεν αξιζει τωρα. Βαριεμαι να ξαναεγκαταστησω οοολα τα προγραμματα. Θα περιμενω μεχρι να τα κωλοπαιξει τελειως το pc μου !!!
amartolos Απρίλιος 4, 2005 #10 Απρίλιος 4, 2005 κανε φορματ ,και εγω οταν εβαλα την gt (πριν ειχα 4200) το συστημα ηταν ασταθες και οι επιδοσεις του χειροτερες απο πριν,μετα το φορματ ολα αποκατασταθηκαν...αν παλι δεν γινει τιποτα rma...ζελατινα δεν ειχε ουτε και η δικη μου μονο αυτοκολλητο ασφαλειας.
Dagalidis Απρίλιος 4, 2005 #11 Απρίλιος 4, 2005 Μήπως η παλιά σου καρτούλα ήταν καμμιά ΑΤΙ ????? Πιθανότατα να σου έχουν μείνει τίποτα σκουπιδάκια από άσχετους Drivers.... Aλλά και πάλι από την άλλη αυτό με το EXTRA MOLEX δίχνει πρόβλημα HARDWARE..... Tεσπά ..... Μάλλον σε μπέρδεψα αντί να σε βοηθήσω και γι'αυτό σταματάω εδώ τις μαμακίες.....
def Απρίλιος 4, 2005 #12 Απρίλιος 4, 2005 ρε παιδια πιο επιπλεον εννοειτε αυτο που ειναι πανω στην μητρικη; και περνει μολεξ τετραπινο; γιατι εχει και μια παροχη ρευματος ακριβως διπλα στην pci-e αλλα παιρνει βυσμασαν και αυτο για το φλοπυ του ρευματος,το συνδεομε και αυτο; ολα αυτα εννοειτε για dfi
Vasot Απρίλιος 4, 2005 #13 Απρίλιος 4, 2005 Συνηθως κατι τετοια Artifacts εμφανιζονται αμα εχεις κανει υπερβολικο overclocking η γενικος εχεις προβληματα θερμοκρασιας κλπΟι μνημες οι ο πυρηνας ζεσταινονται ισως πολλη και δεν ψυχεται αρκετα (προβληματικο το cooler της ισως ??)Η καρτα σου μου φαινεται "καμμενη απο αλλον" ισως καλυτερα να την ξαναγυρισεις πισω και να προσεχεις απο που αγοραζειςΑρχική απάντηση από Sir_Builder [28-03-2005 12:16] Δηλαδη φταιει το τροφοδοτικο?Εχω το ocz powerstream 520. Δεν νομιζω Εδω που τα λεμε δεν εχω ακουσει και τα καλυτερα λογια για τις τελευταιες λυσεις τις OCZκατι για παραξενους ηχους και κατι για οτι ζεσταινονται πολλη
AN7 OverClocker Απρίλιος 4, 2005 #14 Απρίλιος 4, 2005 Ρε def έλεος δλδ...πραγματικά έλεος.....Δεν έχεις δει ποτέ κάρτα γραφικών στην ζωή σου που να έχει πάνω της molex?...μας έχεις πρίξει στις ηλήθιες ερωτήσεις σου......αμαν εσύ και ο FX55 σου....
Dagalidis Απρίλιος 4, 2005 #15 Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 13:57] Ρε def έλεος δλδ...πραγματικά έλεος..... Δεν έχεις δει ποτέ κάρτα γραφικών στην ζωή σου που να έχει πάνω της molex?...μας έχεις πρίξει στις ηλήθιες ερωτήσεις σου......αμαν εσύ και ο FX55 σου.... Ελα βρε, ηρέμησε ..... Δεν είναι λόγος τώρα να πλακωθούμε για ένα σκατοMOLEX..... :giveup:
AN7 OverClocker Απρίλιος 4, 2005 #17 Απρίλιος 4, 2005 Ρε dag δεν είναι μόνο ο molex.....δες πόσα ποστς έχει κανει για αυτό....(μολεξ) και όχι μόνο....
Dagalidis Απρίλιος 4, 2005 #18 Απρίλιος 4, 2005 Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker [Σήμερα, στις 14:04] Ρε dag δεν είναι μόνο ο molex.....δες πόσα ποστς έχει κανει για αυτό....(μολεξ) και όχι μόνο.... I know .... I know....:whistling
AN7 OverClocker Απρίλιος 4, 2005 #19 Απρίλιος 4, 2005 Έ....μην τα κρατάς μέσα σου...πεστα....@ Sir_Builder μαλλον η κάρτα γραφικών φταίει και μάλλον θα χρειαστεί να την πας για αλλαγή....
gtr_84 Απρίλιος 4, 2005 #20 Απρίλιος 4, 2005 Γουστο του καπελο του.Στο κατω κατω αν ενοχλουσε να του το ελεγε κανενας admin/mod.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.