Jump to content

Προβλημα με καρτα γραφικων

Sir_Builder

Recommended Posts

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Αν ήξερες του το εχουν πει και mod/admin.....

Τελος το θέμα!

Δεν το ηξερα

Αρχική απάντηση από ΑΝ7 OverClocker

Ρε def έλεος δλδ...πραγματικά έλεος.....

Δεν έχεις δει ποτέ κάρτα γραφικών στην ζωή σου που να έχει πάνω της molex?...μας έχεις πρίξει στις ηλήθιες ερωτήσεις σου......αμαν εσύ και ο FX55 σου....

δεν νομιζω να ζητησα την βοηθεια σου.εισαι τα ξερεις ολα δηλαδη;

όχι φίλε μου...γι αυτό κάθομαι και διαβάζω για να μάθω...δεν λέω ότι μαμακία μου κατέβει στο μυαλο μου.......τεσπα...

Αν κάτι δεν καταλαβαίνεις από όσα έχω πεί έλα σε πμ να στα πώ άνετα.....

παιδες ηρεμηστε....

def συμφωνω καπως με τον προλαλησαντα...οτι καλο ειναι να ψαχνεις λιγο να διαβασεις θεματα απο αλλους που ειχαν παρομοιο προβλημα και οχι να ανοιγεις καινουρια θεμα για τα δικα σου προβληματα η λυση των οποιων υπαρχει κατα πασα πιθανοτητα μεσα στο φορουμ....ααα...RTFM....

• 3 weeks later...

Τελικα μετα το rma οπου κρατησε 25 ημερες!!!μου εστειλαν αλλη καρτα η οποια δουλευει κανονικα.Τι τραβηξα ομως μεχρι να βρω τι φταιει!!!Απο φορματ μεχρι αλλαγη τροφοδοτικου και εγκαταστασεις σε pc φιλων.Εκανα το pc μου να μην πω, τελικα για να καταλαβω οτι φταιει η καρτα και να την στειλω παλι πισω για rma.Απλα απαραδεκτοι στο e-shop.Δεν ξαναπαιρνω τιποτα.Μακρια!!!

Αρχική απάντηση από Vasot [04-04-2005 15:52]

Συνηθως κατι τετοια Artifacts εμφανιζονται αμα εχεις κανει υπερβολικο overclocking η γενικως εχεις προβληματα θερμοκρασιας κλπ. Οι μνημες ή ο πυρηνας ζεσταινονται ισως πολυ και δεν ψυχονται αρκετα (προβληματικο το cooler της ισως ??)

Η καρτα σου φαινεται "καμμενη απο αλλον" ισως καλυτερα να την στειλεις πισω και να προσεχεις απο που αγοραζεις

Συμφωνώ απόλυτα! Artifacts εμφανίζονται όταν πάω τη μνήμη της VGA μου πάνω από τα 770 και τον πυρήνα πάνω από 460 MHz. Ίσως κάποιος άλλος ήθελε να πειραματιστεί και τη διέλυσε την καρτούλα. Τέλος πάντων, όλα τέλειωσαν καλά! (είναι γνωστό ότι το e-shop δεν έχει καλή εξυπηρέτηση όσον αφορά το RMA)

Μπορει καποιος αλλος να ηθελε να πειραματιστει με την καρτα αλλα τι φταιω εγω που αγορασα καινουργια καρτουλα υποτιθεται, και παλευα να βρω τι φταιει.Και εκτος ολων των αλλων περιμενα και τοσες μερες χωρις pc.Τελικα το θεμα ειναι οτι μου πουλησαν μεταχειρισμενη καρτα και προβληματικη και την πληρωσα για καινουργια.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.