Jump to content



Θεμα με καρτα γραφικων μαλλον


Recommended Posts

Ο αδερφος εχει, για περιπου 5 χρονια, ενα υπολογιστη με επεξεργαστη i5,μητρικη ASUS P8P67LE, amd 265 xfx, 2x4GB ram Kingston και ενα τροφοδοτικο Lc-power 800w. Εχτες πηγε να τον ανοιξει και δεν ανοιγε. Εκανε ενα μπιπ και αλλα τρια μικρα μπιπ. Στη σελιδα της μητρικης λεει οτι αυτος ο κωδικος για προβλημα με την καρτα γραφικων. Το πρωι τον ανοιξα, εβγαλα και ξαναεβαλα την καρτα γραφικων και τις μνημες χωρις αποτελεσμα. Μετα εβαλα την καρτα του στο δικο μου υπολογιστη και δουλεψε μια χαρα. Εβαλα την δικια μου Nvidia GTX650 στον δικο του υπολογιστη και δουλευει μια χαρα. Τι μπορει να ειναι το προβλημα; Εχει κανεις καμια ιδεα; Υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο του να τα επαιξε και να μην στελνει σωστο ρευμα στην amd 265 που τραβαει πιο πολυ ρευμα απο την δικια μου Nvidia GTX650; Ευχαριστω.

Link to comment
Share on other sites

πριν 53 λεπτά, το μέλος raidensub έγραψε:

Εχει κανεις καμια ιδεα; Υπαρχει περιπτωση το τροφοδοτικο του να τα επαιξε και να μην στελνει σωστο ρευμα στην amd 265 που τραβαει πιο πολυ ρευμα απο την δικια μου Nvidia GTX650;

Εδώ θα έλεγα: "Μάγος είσαι;"!!!. Αν το LC έχει την ίδια ηλικία με το υπόλοιπο σύστημα (5 χρόνια) είναι το πιο πιθανό να είναι ο φταίχτης.

Link to comment
Share on other sites

Ναι, φυσικά.
Η μάρκα του είναι τελείως αναξιόπιστη και σε κάθε περίπτωση θα πρότεινα την αγορά ενός επώνυμου.

Για να βεβαιωθείς πως είναι αυτό, βάλε το δικό σου τροφοδοτικό στο pc του.

Link to comment
Share on other sites

Αυτό που πάνε κάποιοι και αγοράζουν επεξεργαστή των 150€ 200€ και πάνω, βάζουν κάρτα γραφικών, μνήμες, δίσκους και έξτρα φουρφούρια

και στο καπάκι πάνε και παίρνουν ένα τροφοδοτικό του κιλού δεν το κατάλαβα ποτέ.

Link to comment
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.