nikonick Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 20 ώρες πριν χαιρετώ όλους, το τροφοδοτικό fujitsu model nps-230eb έχει μόλις καεί χωρίς καμια έκδηλη αιτια... ο υπολογιστής καθότανε και τον έχω ως εφεδρικό δεν ξέρω αν τελικά η αιτια να καεί to τροφοδοτικό που έβγαζε καπνό ήτανε ένας δίσκος hitachi deskstar 1 terra sata που έβαλα για να τόν κάνω format ώστε να τον έχω για ώρα ανάγκης... από τι βλέπω ο δίσκος έχει στα 5 volts 420 ma / 12 volts 700 ma το τροφοδοτικό fujitsu είναι στα 230 watts / 5 volts 15 amperes / 12 volts 17 amperes δοκίμασα να βάλω ένα άλλο τροφοδοτικό 500 watts που έχω αλλα είναι πιο μικρό σε μέγεθος οποτε δεν κάνει ο παλιός δίσκος που είχε το fujitsu (esprimo p7520 core 2 duo e7200) ήτανε στα wd 160 gb 5 volts .65 amperes / 12 volts .50 amperes δεν ξέρω εάν μπορώ να βάλω τροφοδοτικό άλλης μάρκας ίσως και με πολλά watts ... έχω βρει αυτό στο ebay.de Computer PC Netzteil FUJITSU SIEMENS Model: NPS-230EB B | eBay.de αν τώρα το θέμα με το κάψιμο οφείλεται στον δίσκο θα είναι πρόβλημα...
Recommended Posts