def Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 2 ώρες πριν Στηνω ενα μηχάνημα για την γυναίκα μου και της πηρα μια υδροψυξη αλλα εχω μπερδευτει με την συνδεσμολογια.Η 2 corsair που εβαλα σε 2 pc ηταν πολυ ευκολοι , εδω εχω κολλησει. Για την αντλία εβαλα το usb και το τριπινο πανω στην μητρικη , οι ανεμηστηρες με μπερδεψαν. Παραθετω 2 φωτο που δείχνει. Η υδροψυξη ειναι μια darkflash DN240 D. Ποια κουμπωνω πανω στην μητρική?
kpetros 2 ώρες πριν #2 2 ώρες πριν Δεν εχεις και πολλες επιλογες , το 4πινο πανω σε καποιο CPU fan header και το 3pin rgb αρσενικο αν το εχει η μητρικη σου
def 1 ώρα πριν Author #3 1 ώρα πριν (edited) 30 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Δεν εχεις και πολλες επιλογες , το 4πινο πανω σε καποιο CPU fan header και το 3pin rgb αρσενικο αν το εχει η μητρικη σου Μα απο τους ανεμηστηρες βγαίνουν 4 καλοδια , ενα 3πινο rgb αρσενικό , ενα τριπινο rgb θυληκο , ενα τετραπινο για fan και το πρωτο απο αριστερά.Δηλαδή το τετραπινο για τους ανεμηστηρες το βαζω στην μητρική για τα fan, το τριπινο αρσενικό-θυληκο rgb τα βαζω πανω στην μητρική με τα 5V , και περισευει ενα.Αυτο που συνδέεται? Έγινε επεξεργασία 1 ώρα πριν από def
Recommended Posts