def Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν #1 Δημοσιεύτηκε 11 ώρες πριν Στηνω ενα μηχάνημα για την γυναίκα μου και της πηρα μια υδροψυξη αλλα εχω μπερδευτει με την συνδεσμολογια.Η 2 corsair που εβαλα σε 2 pc ηταν πολυ ευκολοι , εδω εχω κολλησει. Για την αντλία εβαλα το usb και το τριπινο πανω στην μητρικη , οι ανεμηστηρες με μπερδεψαν. Παραθετω 2 φωτο που δείχνει. Η υδροψυξη ειναι μια darkflash DN240 D. Ποια κουμπωνω πανω στην μητρική?
kpetros 10 ώρες πριν #2 10 ώρες πριν Δεν εχεις και πολλες επιλογες , το 4πινο πανω σε καποιο CPU fan header και το 3pin rgb αρσενικο αν το εχει η μητρικη σου
def 10 ώρες πριν Author #3 10 ώρες πριν (edited) 30 λεπτά πριν, το μέλος kpetros έγραψε: Δεν εχεις και πολλες επιλογες , το 4πινο πανω σε καποιο CPU fan header και το 3pin rgb αρσενικο αν το εχει η μητρικη σου Μα απο τους ανεμηστηρες βγαίνουν 4 καλοδια , ενα 3πινο rgb αρσενικό , ενα τριπινο rgb θυληκο , ενα τετραπινο για fan και το πρωτο απο αριστερά.Δηλαδή το τετραπινο για τους ανεμηστηρες το βαζω στην μητρική για τα fan, το τριπινο αρσενικό-θυληκο rgb τα βαζω πανω στην μητρική με τα 5V , και περισευει ενα.Αυτο που συνδέεται? Έγινε επεξεργασία 10 ώρες πριν από def
BloodMage 3 ώρες πριν #4 3 ώρες πριν 7 ώρες πριν, το μέλος def έγραψε: και περισευει ενα.Αυτο που συνδέεται? Πουθενα. Μενει ετσι σαν αναμονη αν θελεις να συνδεσεις καποιο φαν 1
def 37 λεπτά πριν Author #5 37 λεπτά πριν 2 ώρες πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: Πουθενα. Μενει ετσι σαν αναμονη αν θελεις να συνδεσεις καποιο φαν Οποτε βαζω πανω στην μητρική το τετραπινο πανω σε φαν , και το αρσενικό τριπινο 5V και θυληκο τριπινο 5V πανω στην μητρική , ετσι δεν ειναι ?
BloodMage 34 λεπτά πριν #6 34 λεπτά πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος def έγραψε: Οποτε βαζω πανω στην μητρική το τετραπινο πανω σε φαν σωστα 1 λεπτό πριν, το μέλος def έγραψε: και το αρσενικό τριπινο 5V και θυληκο τριπινο 5V πανω στην μητρική , ετσι δεν ειναι ? οχι. θυληκο τριπινο 5V πανω σε αρσενικό τριπινο 5V της μητρικης. (αν δεν κανω λαθος οι μητρικες δεν εχουν θυλικο 5V rgb)
def 32 λεπτά πριν Author #7 32 λεπτά πριν 1 λεπτό πριν, το μέλος BloodMage έγραψε: σωστα οχι. θυληκο τριπινο 5V πανω σε αρσενικό τριπινο 5V της μητρικης. (αν δεν κανω λαθος οι μητρικες δεν εχουν θυλικο 5V rgb) Συγνωνη δεν καταλαβα.Ποιο συνδεω πανω στην μητρική το καλοδιο με τα 3 pin?
BloodMage 8 λεπτά πριν #8 8 λεπτά πριν 22 λεπτά πριν, το μέλος def έγραψε: Συγνωνη δεν καταλαβα.Ποιο συνδεω πανω στην μητρική το καλοδιο με τα 3 pin? Σου εχω κυκλωσει με κοκκινο αυτα που θα πρεπει να συνδεσεις πανω στην μητρικη Βεβαια και να θελεις τα αλλα δυο δεν μπορεις να τα συνδεσεις στην μητρικη 1
BloodMage 3 λεπτά πριν #10 3 λεπτά πριν Just now, το μέλος def έγραψε: Oποτε τα αλλα 2 τα αφηνω ετσι. ναι τα αφηνεις στον αερα. το εχουν κανει ετσι ωστε αν η μητρικη σου δεν εχει αλλη υποδοχη και θελεις να προσθεσεις καποιο εξτρα fan η rgb να μπορεσεις να τα συνδεσεις εκει στις αναμονες
Recommended Posts