Jump to content

Mosfet Cooling?

mefistofelis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Εχω κοψει κατι ψυκτρακια και σκεφτομαι να τα βαλω πανω στα Mosfet της μητρικης μου για να τα τσιλαρω.Το μονο που με ανησυχει ειναι αν πρεπει το καθε Mosfet να εχει και το δικο του ψυκτρακι η μπορω σε ορισμενα που ειναι στη σειρα να βαλω ενα πανω και στα 3.

Υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος η τιποτα τετοιο?

κινδυνος βραχυκυκλωματος οχι αρκει να τα βαλεις με την αυτοκολλητη που εχουν.1 για καθε 3 γειτονικα ειναι οκ.ψαξε στο φορουμ.μερικα παλικαρια εχουν ποσταρει φωτογραφιες με τετοια φαση

Αρχική απάντηση από mefistofelis

Εχω κοψει κατι ψυκτρακια και σκεφτομαι να τα βαλω πανω στα Mosfet της μητρικης μου για να τα τσιλαρω.Το μονο που με ανησυχει ειναι αν πρεπει το καθε Mosfet να εχει και το δικο του ψυκτρακι η μπορω σε ορισμενα που ειναι στη σειρα να βαλω ενα πανω και στα 3.

Υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος η τιποτα τετοιο?

κανε μια αναζιτιση για το vouda's way και ετσι θα μπορεις να κολας οτι θες και παντου

Αρχική απάντηση από Makis Hourdakis

’σχετο: Ρε παιδιά, περίπου πόση θερμοκρασία αναπτύσουν τα mosfets;

σε νορμαλ καταστασεις απο 45-55 ενο σ επολυ μεγαλη πιεσι εως και 90

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.