mefistofelis Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 24, 2005 Εχω κοψει κατι ψυκτρακια και σκεφτομαι να τα βαλω πανω στα Mosfet της μητρικης μου για να τα τσιλαρω.Το μονο που με ανησυχει ειναι αν πρεπει το καθε Mosfet να εχει και το δικο του ψυκτρακι η μπορω σε ορισμενα που ειναι στη σειρα να βαλω ενα πανω και στα 3.Υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος η τιποτα τετοιο?
greekfragma Μάϊος 24, 2005 #2 Μάϊος 24, 2005 κινδυνος βραχυκυκλωματος οχι αρκει να τα βαλεις με την αυτοκολλητη που εχουν.1 για καθε 3 γειτονικα ειναι οκ.ψαξε στο φορουμ.μερικα παλικαρια εχουν ποσταρει φωτογραφιες με τετοια φαση
Makis Hourdakis Μάϊος 24, 2005 #3 Μάϊος 24, 2005 ’σχετο: Ρε παιδιά, περίπου πόση θερμοκρασία αναπτύσουν τα mosfets;
Qlim4X Μάϊος 25, 2005 #4 Μάϊος 25, 2005 Αρχική απάντηση από mefistofelis Εχω κοψει κατι ψυκτρακια και σκεφτομαι να τα βαλω πανω στα Mosfet της μητρικης μου για να τα τσιλαρω.Το μονο που με ανησυχει ειναι αν πρεπει το καθε Mosfet να εχει και το δικο του ψυκτρακι η μπορω σε ορισμενα που ειναι στη σειρα να βαλω ενα πανω και στα 3.Υπαρχει κινδυνος βραχυκυκλωματος η τιποτα τετοιο? κανε μια αναζιτιση για το vouda's way και ετσι θα μπορεις να κολας οτι θες και παντουΑρχική απάντηση από Makis Hourdakis ’σχετο: Ρε παιδιά, περίπου πόση θερμοκρασία αναπτύσουν τα mosfets; σε νορμαλ καταστασεις απο 45-55 ενο σ επολυ μεγαλη πιεσι εως και 90
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.