Jump to content

Smileys για το MSN Messenger 7.5 ? !!!

kreach

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Οι περισσότεροι εδώ μέσα θα έχουμε το MSN 7.5 !

Βλακεία είναι να χρησιμοποιύμε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ τα ενσωματομένα smileys του MSN.

Προσωπικά έχω βάλλει διάφορα smileys από το TheLab στο MSN, αν κ δεν βγαίνουν όλα καλά (όπως φαίνονται στο forum). Γνωρίζει κανείς καμιά ιστοσελίδα με καλά smileys ?

Σκεφτόμουν αρχικά στο θρεντ αυτό ο καθένας να ποστάρει τα αγαπημένα του smileys (κ για τα "ακατάλληλα" υπαρχουν τα πμ), αλλά δεν ξέρω αν επιτρέπεται κ αν είναι καθόλου πρακτικό!

Τί λέτε ???

@ ea6gka

Εξαρτάται ... το ΜΣΝ σου δίνει τη δινατότητα να βάλεις δικό σου smiley (ή αλλιώς emoticon). Για παράδειγμα αν πατήσεις την φατσούλα δίπλα απ το "Γρήγορη απάντηση" σου βγάζει έναν πίνακα με smileys. Αποθήκευσε το ":p" σε ένα φάκελο. Πήγαινε ΜΣΝ Messenger, Tools, My Emoticons, Create, Find Image κ μπήκε ;) Έτσι το smiley αυτό αποθηκεύεται στον φάκελο που όρισες.

Το κακό είναι πως τα ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ smileys του TheLab είτε ΔΕΝ τα βγάζει (The file you selected is not a valid image...) είτε τα βγάζει τροποποιημένα (πολύ μικρά ή κ θολά).

Τώρα τα υπόλοιπα smileys δεν ξέρω ΠΟΥ στο καλό αποθηκεύονται ... έψαξα στα Programm Files, Documents N Settings, MSN Help κτλ αλλά πουθενά !!!

Ελπίζω να σε κάλυψα !

1. Εγκατέστησε το Messenger Plus! (http://www.msgplus.net/) *

2. Εγκατέστησε το StuffPlug-NG (http://www.stuffplug.com/) Αυτό είναι ένα add-on για το Messenger Plus! που μεταξύ άλλων, σου δίνει τη δυνατότητα να έχεις μεγάλα (oversized) smillies στο msn. Έτσι τα smilies από το thelab θα φαίνονται πλέον κανονικά ;)

* Μόνο πρόσεξε κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, εκεί που σε ρωτάει αν θέλεις να εγκαταστήσεις μαζί και το "sponsor program" (πρόγραμμα του χορηγού), ΜΗΝ πεις ναι, γιατί είναι spyware.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.