Merlin_o_magos Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 6, 2009 Παιδιά καλησπέρα. Έχω ένα θέμα εδώ και κάνα μήνα.Στα καλά καθούμενα έτσι πως δουλεύω στον υπολογιστή ξαφνικά frizari για 3 δευτερόλέπτα και ακούω έναν από τους δίσκους μου σαν να ξαναξεκινάει .Ακούω τις κεφαλές.Μετά συνεχίζει κανονικά και ξεκολάει το σύστημα. Αυτό το παρατήρησα οτι το κάνει όταν έχω τον υπολογιστή idle για αρκετή ώρα. Παράδειγμα αν αφήσω τον υπολογιστή απλά ανοιχτό για κάνα μισάωρο χωρίς να τον ακουμπήσω καθόλου και ξαφνικά πάω κάθομε και ανοίγω εναν φάκελο γίνεται αυτό. Είναι εντελος σπαστικό.Τσέκαρα με διάφορα προγράμματα τους δίσκους μου όλους άλλα κανείς δεν έχει ουτε bad clusters ούτε τίποτα. Τροφοδοτικό είναι καινούργιο όπως και η μητρική . Έχετε καμιά ιδέα ?
Captain Φεβρουάριος 6, 2009 #2 Φεβρουάριος 6, 2009 πω φιλε ειχα ακριβως το ιδιο προβλημα στον παλιο μου υπολογιστη τον οποιο εχω ακομα και οταν θυμηθω να τον ανοιξω κανει το ιδιο.ξερεις εγω τι εκανα και το νιωθε το μηχανημα?εβγαζα τα καλωδια του σκληρου και τα ξαναεβαζα τα φυσουσα και μετα απο κανα μηνα το ξανακανε το προβλημα.δυστυχως ουτε γω ειχα βρει κατι πανω σε αυτο.προφανως ο σκληρος σου ειναι IDE?εμενα μαχτορ ηταν 80αρης
SkySurfer Φεβρουάριος 6, 2009 #3 Φεβρουάριος 6, 2009 Μήπως είναι ρυθμισμένο να κλείνει τους δίσκους μετά απο κάποια λεπτά; (Στο control panel στα power options)
Merlin_o_magos Φεβρουάριος 6, 2009 Author #4 Φεβρουάριος 6, 2009 Μπράβο ρε όμηρε. Δεν είχε πάει το μυαλό μου εκεί γιατί είχα βάλει power plan High Performance. Φαντάστηκα ότι αυτό δεν θα κλείνει τους δίσκους. Ήταν ρυθμισμένο να κλείνουν στα 20 λεπτά. Ευχαριστώ !!!
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.