Jump to content

To PC σέρνεται....και κάνει και restart...

memis

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Έχω ένα Pentium celeron στα 2,4ΜΗz, και τελευταία, πάει πολύ αργά, και μετά από μία-δύο ώρες χρήσης, κάνει μόνο του restart....πίστευα μήπως είναι θέμα τροφοδοτικού ή από κανένα ιό. Κατέβασα το VirusKeeper, αλλά δεν βρήκα τίποτα...τα ίδια και με τo Antispyware και με το Spyware doctor...οπότε πίστευα ότι μάλλον είναι το τροφοδοτικό...

...Σήμερα όμως παρατήρησα στον Task Manager ότι το CPU δουλεύει συνέχεια στο 100%, και είδα ότι το Spyware Doctor καταναλώνει μόνιμα το 95-100% του CPU (συνήθως είναι στο 98-99%)...

(see attached foto)

Είναι λογικό αυτό, ή κάτι παράξενο συμβαίνει??? Λέτε για αυτό να κάνει restart τo PC? Κοθράζεται να δουλεύει συνέχεια στα κόκκινα???

Βέβαια, πρέπει να πω ότι όλα αυτά δεν έχουν πολύ καιρό που συμβαίνουν, ενώ επίσης, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που μου έφερε ένας φίλος ένα cd με όλα αυτά τα antivirus, antispy, κλπ...είδα και το 98% στο Spyware Doctor σήμερα, και μου μπήκαν ιδέες...

Έχετε καμιά ιδέα για το τι μπορεί να φταίει????

Thanks

post-3642-1416072333,8556_thumb.gif

Το spyware doctor πρεπει να φταιει.κλειστο και δες αν μετα απο ωρα ξανακανει restart

προγραμματα οπως αυτο δειχνουν το cpu usage σαν ενεργο αλλα δεν ισχυει μην ανησυχεις!!στην ουσια οταν λεει 99% το task manager, το υπολοιπο 1% ειναι που χρησιμοποιειται...

Αρχικα δοκιμασε οπως στην εικονα που εδωσες στην διαχειρηση εργασιων να κανεις δεξι κλικ στο swdoctor και πατα τελος διεργασιας.αν δεν κλεισει τοτε κανε unistall

ΟK guys, το έκανα disable και πλέον το CPU Usage έχει πέσει πολύ χαμηλά...

...θα περιμένω να δω αν θα κάνει restart.

Αλήθεια, υπάρχει κάποιο πρόγραμμα που να κάνει διάγνωση στο PC?

Θέλω να βεβαιωθώ ότι και το τροφοδοτικό μου δεν τα έχει παίξει

Αρχική απάντηση από b.s.o.d.

προγραμματα οπως αυτο δειχνουν το cpu usage σαν ενεργο αλλα δεν ισχυει μην ανησυχεις!!στην ουσια οταν λεει 99% το task manager, το υπολοιπο 1% ειναι που χρησιμοποιειται...

What?Οχι ρε χρησιμοποιειται το 99%.Το υπολοιπο 1% χρησιμοποιειται απο system idle process.Μπορει να ειναι λαθος αυτο που λεω...

@memis:LoL που κολαει το τροφοδοτικο.Λογικα απο το μεγαλο cpu usage ανεβαζει βαθμους και κλεινει...Κοιτα τους βαθμους στο συστημα σου...

Αρχική απάντηση από memis

πως να δω τους βαθμούς ρε παιδιά???

Απο το Bios...

Αρχική απάντηση από b.s.o.d.

????? Αυτό συμβαίνει μόνο με το system idle process... όλα τα άλλα είναι όπως αναγράφονται!

Παιδιά σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις.

Εχθές τα άφησα μέχρι αργά το βράδυ ανοιχτό (έχοντας προηγουμένως απενεργοποιήσει το spyware doctor) και δεν έσβησε καθόλου...υποθέτω ότι τον πιάσαμε τον κλέφτη :)

Θα το δοκιμάσω και σήμερα και αν έχω κανένα απρόοπτο, Ι will let you know.

Thanks again/Φιλικά

Memis

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.