Jump to content

Πρόβλημα μητρικής ;

opaque

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια χαρά παιδιά. Εδώ και αρκετό καιρό το pc μου κάνει restars κι έχω την εντύπωση ότι πρέπει να φταίει κάποιος καμμένος πυκνωτής στη μητρική κάπου κοντά στήν cpu.

Δηλαδή: Όταν αυτή πιεστεί λιγο παραπάνω πχ. παίξω games, δώ μεγάλες photos, κάνω γρήγορα κλικ στον wmedia player, σβήνει και οτάν ξαναμπαίνει βγάzει το μύνημα: " The system has recovered from a serious error ". Αυτο δε συμβαίνει τόσο συχνά όταν έχω τα ανεμηστήρια στο full.

Μπορεί να οφείλεται αυτό στο βαρύ overclocking που έκανα στη vga. Τι φταίει και καήκε (αν) ο πυκνωτής. Τα υλικά της κάρτας ; (μια παλιά Qdi είναι), πρόβλημα τάσης, βραχυκύκλωμα ή τι; Επισκευάζεται κάτι τέτοιο ή θέλει αλλαγή;

Αστάθειες, σβησίματα, reboot->θερμοκρακρασία cpu, μνήμες, τροφοδοτικό

για τις μνήμες τρέξε memtest και δοκίμασε να αλλάξεις slot

βάλε και κανά άλλο τροφοδοτικό και πεμας

Χαλαρωσε το ο/c βασικα.Ισως οι μνημες σου εχουν τερματισει....

Έτρεξα το memtest και έπηξε στα errors... 106 σε 110% coverage. Έχω 3*128mb ram και

το τελευταίο dimm μπήκε πρόσφατα... θα το βγάλω και 8α ξανατρέξω. Οι θερμοκρασίες απο το speedfan είναι χαμηλότατες. Το overclocking το έκανα στην 9550 μου με atitool όποτε έπαιζα. Για να δούμε...

μπορει να ειναι και τροφοδοτικο.

εμενα μου εκανε συνεχως επανεκινηση γιατι δεν επαιρνε την καταληλη ταση.

μολις αγορασα μεγαλυτερο τροφοδοτικο σταματησε.

Ok παιδιά λύθηκε. Ασυμβατότητα μνήμης ηταν τελικά, την έβγαλα κι όλα εντάξει. Σας ευχαριστώ όλους :T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.