silencer51 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 29, 2006 Έχω ενα PSU Heroichi 450W το οποίο και χρησιμοποιείται 24/7 τα τελευταία 4 χρόνια (μπορεί και για περισσότερο, δε θυμάμαι!). Έχω την υποψία οτι έχει "γεράσει", μερικά ξεκάρφωτα BSODs απο δω κι απο 'κει μου δίνουν αυτήν την αίσθηση. Ισχύει οτι τα τροφοδοτικά "γερνάνε"? Οι πυκνωτές πάντως, αναλόγως και τη θερμοκρασία που δουλεύουν, χάνουν σιγα-σιγά τις ιδιότητές τους...Σκέφτομαι λοιπόν την αλλαγή του. Με βλέπω για 550άρι PSU minimum. Τι μου προτείνετε; Φυσικά να μην ειναι τρελά ακριβό...
FrOsT Μάρτιος 29, 2006 #2 Μάρτιος 29, 2006 Πάρε ένα πολύμετρο και μέτρα της γραμμές να είσαι σίγουρος τι παίζει...
darkCount Μάρτιος 29, 2006 #3 Μάρτιος 29, 2006 Φίλε μου το πρόβλημα σου μπορεί να μην έιναι το γήρας(έτσι δεν γράφεται?)Μάλλον η σκόνη που έχει πιάσει μέσα θα έιναι και σου δημιουργεί πρόβλημα. Πια σκόνη..μάλλον μάκα θα είναι μετα απο 4 χρόνια χρήσης. Μιλάω για μέσα στο psu ...
silencer51 Μάρτιος 29, 2006 Author #4 Μάρτιος 29, 2006 Όντως έχει τρελή μπίχλα μέσα. Θα το ανοίξω να το καθαρίσω.Οι τάσεις που βγάζει πάντως ειναι μια χαρά... Για amperage δε ξέρω... Θα πρέπει να το μετρήσω.Έχετε κάτι πάντως να προτείνετε για 550άρι?
darkCount Μάρτιος 29, 2006 #5 Μάρτιος 29, 2006 Ψάξε λίγο στο φόρουμ...έχουμε πρόσφατα θέματα με παρόμοιους προβληματισμούς. Μην τα ξαναγράφουμε όλα πάλι ξανα μανα...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.