Jump to content

Μια βοήθεια σχετικά με το coolwatch

devilos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Μια βοήθεια όποιος το έχει παρακαλώ..ενώ σταματάει ο θόρυβος που κάνει στην αρχή το πανελ αναβοσβήνει συνέχεια..συνδεω 2-3 ανεμιστήρες όχι 4 γιατι δεν έχω ΄4 κιόλας.επηρεάζει αυτό θέλει να είναι όλα συνδεμένα?εχει 2 καλώδια που πάνε σε usb πάνω στο m/b..ενώ τα βάζω και αυτά τίποτα πάλι αναβοσβήνει....το πρόγραμμα είναι σαν να μην υπάρχει δηλαδη ούτε φωτισμό αλλάζει ουτε τίποτα...εχω το gigabyte 81k1100 m/b..ευχαριστω

ηρεμησε και ξαναπαρτα απο την αρχη,συνδεσε τα ενα ενα με βαση το manual.Συνδεσε την τροφοδοσια του πανελ και σιγα σιγα τις υπολοιπες συνδεσεις fan temp κά.....

πρωτον δεν καταλαβαίνω πρέπει να συνδεθούν όλα τα καλώδια ανεμιστήρων για να δουλέψει?η μπορώ να βάλω όσους θέλω?δευτερον έχει άλλο ένα καλώδιο που δεν το δείχνει το manual και έιναι ίδιο με αυτό του usb αλλά αυτό σε πια θέση πάει δεν δείχνει..τώρα γιατί αναβοσβήνει δεν το βρίσκω φυσιολογικό όμως

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.