laserscout Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 15, 2006 Πως και μου ήρθε να ανοίξω το pc μου και να κοιτάκσωτισ τάσεις του συστήματος.... κοίταξα και τις τάσεις του Fan της CPU και.... μου γλύστρισε το πολύμετρο και βραχικύκλωσα την MB! :( το pc μου ανάβει αλλα δεν κανει post η οθόνη μάυρη! Καιρουργια MB να υποθέσω πως πρέπει να πάρω! το θέμα είναι πως έχω τον 530 στα 3.0 με τον 478 socket... θελω και καινούργια CPU... τεσπα...... edit: Αγγελίες μόνο στην σχετική κατηγορία
pigassos19 Μάϊος 15, 2006 #2 Μάϊος 15, 2006 Φανταζομαι οτι εκλεισες το διακοπτη του τροφοδοτικου, μετα το εβγαλες και απο την πριζα και μετα το ανοιξες να δεις αν ειναι ενταξει ...ετσι??Αν το εκανες αυτο και δε δουλεψε δοκιμασε να κανεις ενα clear bios!Αν δε σου δουλεψει ουτε και αυτο,τοτε δυστυχως δυσκολα τα πραγματα...!!!
GO(O)D BOY Μάϊος 16, 2006 #3 Μάϊος 16, 2006 Τα χεράκια σου σε τρώγανε??? Κάνε clear bios, αμα δέν κάνεις δουλεία μάζευε λ7 γία μητρική......δέν ξέρω μπορεί να σου καείκανε και μέσα και τα πράγματα.....
laserscout Μάϊος 17, 2006 Author #4 Μάϊος 17, 2006 εκανα clear cmos απο το jumper αλλά... τπτ! σας λέω δεν δουλεύουν τα fans! ουτε του system ουτε της CPU...ενας 930 η 830? τι λετε να πάρω... λ7 δεν έχω αλλα... θα βρω!και κάτι άλλο... ο 930 πχ φτάνει χαλαρά οσο ο 950 400MHz είναι. και ούτως η άλλως απ'ότι ξέρω ειναι το ίδιο chipακι ίδια συσκευασία με μόνο διαφορετικό fsb! κανω λάθως??
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.