Jump to content

βοηθεια!!!!

o polonos

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

εχο ενα προβλημα με την θερμοκρασια aux μου δεχνει 56 βαθμους μηπως ξερει καποιοσ τη ειναι αυτο το aux????????????????

Αρχική απάντηση από o polonos

εχο ενα προβλημα με την θερμοκρασια aux μου δεχνει 56 βαθμους μηπως ξερει καποιοσ τη ειναι αυτο το aux????????????????

Σε τι μητρική και πλατφόρμα???

Τι άλλες θερμοκρασίες έχει???

σε albatron 915pl με intel pentium 4 630 στα 3.00ghz to cpu εινα στους 46-55 βαθμους συστημα στους 38

• 3 weeks later...
Αρχική απάντηση από G.papas [Σήμερα, στις 14:58]

RTFM!!! Δεν μπορει θα το βρεις.:rolleyes:

ποιο manual ? :p

Παρακαλέιστε να δίνετε όσο το δυνατόν πιο περιγραφικούς τίτλους γίνεται στα θέματα σας. Ένα ξερό βοήθεια!!! δεν είναι αρκετό και θα μπορούσε να σημαίνει χιλιάδες πράγματα.

Ευχαριστώ

RTFM=read the ******* manual. Οι aux θερμοκρασιες πανω στο mobo ειναι βοηθιτικες θερμοκρασιες. Πανω στο mobo υπαρχουν 1,2 η 3 αισθιτηρες αναλογα το mobo παντα. Ο ενας ειναι στη 12αρα νομιζω παντα και οι αλλοι εφοσων εχει ειναι αναλογα με το mobo. Γενικα ειναι βλακια να ασχολιθεις με αυτες τις θερμοκρασιες. Παντως εαν θελεις κοιτα κοντα στο cpu και τις μνημες. δεν ειμαι συγουρος αλλα εαν θες να ασχολιθεις οταν βρεις κατι πες το. Καλο ψαχτιρι φιλε Polone.:T:

Ανοιξε καμια 10αρια forums ακομα και θα μαθεις τι ειναι το rtfm

Μην μασας. Οτι αποριες εχεις να τις γραφεις. Απο τι ειδα ολα τα παιδια στο forum ειναι πολυ ενταξει.:T:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.