moon Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 9, 2006 hi ποια ειναι η διαφορα μεταξυ Enermax Liberty, Coolergiant και FMA thanksss
inertiacreep Ιούνιος 9, 2006 #2 Ιούνιος 9, 2006 Η βασική διαφορά μεταξύ του Liberty και των άλλων 2 είναι τα αποσπώμενα (modular) και σαφώς πιό προσεγμένα καλώδια που έχει το πρώτο. Επίσης, το Liberty έχει εναν 12cm fan, το Coolergiant 2x8cm και το FMA 1x8cm & 1x9cm. Όλα υποστηρίζουν το πρότυπο ATX 2.1, και θεωρούνται αξιόπιστα (εγώ έχω το CoolergiantVH 600W, που θα το χαρακτήριζα σκυλί). Τα μοντέλα παίζουν από 400-600watt. Με σειρά από το πιό καινούριο στο πιό παλιό είναι Liberty - Coolergiant - FMA. Το τελευταίο δεν ξέρω κατά πόσο θα το βρείς πλέον. Υπάρχει και η σελίδα της Enermax με όλα τα περαιτέρω τεχνικά στοιχεία (Α σε κάθε γραμμή, τί καλώδια έχει το καθένα, μοντέλα κτλ): www.enermax.com.tw για λεπτομέρειες ή ψάξε κανα review στο νετ. Τι ακριβώς θές να μάθεις?
moon Ιούνιος 9, 2006 Author #3 Ιούνιος 9, 2006 σε ευχαριστω απλως ειδα μερικα μοντελα(enermax) και δεν ηξερα ως τι διαφερουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.