F i L Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 25, 2006 Hello παιδες!Μπορει να βλεπετε τις απαντησεις μου πολυ λιγες αλλα παρα πολλες φορες εχω επισκεφτει αυτο το φορουμ και μου εχει λυσει παρα πολλες αποριες...Λοιπον το θεμα μου ειναι ακριβως αυτο εδω το vmodΟμως το προβλημα μου ειναι οτι το τροφοδοτικο μου(HEROICHI 525 WATT SILENT) εχει sense wire μονο στην 3.3v:( .Υπαρχει καποιος αλλος τροπος να ανεβασω τις τασεις των 12v & 5v;Ευχαριστω εκ των προτερων...και αν δεν υπαρχει αλλος τροπος δεν πειραζει..κατι αλλο θα σκεφτω! Link to comment Share on other sites More sharing options...
schumifer Ιούλιος 25, 2006 #2 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Aν δεν έχει sense wires και δε σε λένε hipro μάλλον δε γίνεται τίποτα. Πάντως υπάρχει τρόπος αν το ανοίξεις και ξέρεις πού να συνδέσεις τρίμμερ. Αρκέσου στην 3άρα και σιγούρεψε με το πολύμετρο ότι ανεβάζοντας την τριάρα σου σε φορτίο δεν πέφτουν πολύ οι άλλες Link to comment Share on other sites More sharing options...
F i L Ιούλιος 25, 2006 Author #3 Κοινοποίηση Ιούλιος 25, 2006 Βασικα λογικα κατω απο την πλακετα(αν βγαλω τις βιδες)σε ενα σημειο δεν θα εχει sense wires;Τελος παντων θα το ξεψαχνισω... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.