Jump to content

vivodi dsl,πεσημο γραμμης

g_0x

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλημερα παιδες μετα απο καιρο κ εγω με dsl.λοιπον αυτο που θελω να ρωτησω είναι οτι γιατι όταν πέρνω ή με περνουνε τηλεφωνο πέφτει και η γραμμη της dsl.

η γραμμουλα είναι 512 με router spliter και ένα καλώδιο αοπ τον κάτω όροφο στον πάνω γύρω στα 25μ.Λέτε να φταίει το μήκος.πάντως γενικά δεν έχω προβλήματα με τη σύνδεση (εκτος απο ελάχιστες περιπτώσεις όπου για 1-2 δευτερόλεπτα είναι νεκρή).

κατα τα άλλα κατεβάζει μέχρι 57KB/s αποτι έχω max.οπότε λέτε να φταίαι το spliter?

αυτα.THNX.

Το μήκος δε νομίζω να φταίει...

Αν μπορούσες να δανειστείς από κάποιο φίλο σου το splitter να το τεστάρεις, θα σου έφευγε η απορία, πολύ πιθανόν πάντως...

Αν πήρες το DSL CUbe , έχει μέσα 2 splitter , το ένα είναι για pstn γραμμή (γράφει POTS πάνω) ενώ το άλλο είναι για Isdn γραμμή .

Μάλλον δεν έβαλες το σωστό γι' αυτό και πέφτει η γραμμή σου

οχι το κανονικο εβαλα γιατι ειχα βαλει για isdn και δε δουλευε καν η γραμμη.τωρα είμαι οκ αλλα μου είπανε (φιλοι και απο μαγαζι) οτι πρεπει να βαλω ένα φιλτρακι για να μην εχω τετοιο προβλημα.αυριο μεσημερι θα εχω το φιλτρο οποτε θα σας πω αποτελεσματα.

Τωρα ενα αλλο σημαντικο προβλημα που έχω.το μtorrent μου ριχνει τη γραμμή.μιλαμε ανοίγω limewire και κατεβαζω με56-57 και όταν ανοίγω το τορρεντ τότε η ταχύτητα του λιμε πέφτει στα 20 περιπου και το τορρεντ δε κατεβαζει με πανω απο 10-12...οι ιστοσελιδες ανοιγουνε πολυ αργα και σταθμο απο ιντερνετ αποκλειεται να ακουσω.ολο κανει buffering.γιατι έτσι?ενω με το που το κλείνω όλα όμορφα και ωραία.(και μιλαμε οτι όταν το έχω κλειστό δεν έχω ταχύτητα κάτω απο 49).

η εκδοση του μτορρεντ είναι η 1.2.μηπως ξερει κανενας αν παρουσιαζε τετοια προβλήματα και αν λύνονται με κάποια ποιο καινούρια?

δε μου λετε και κατι ακομα.το upload τρώει band απο το download?

Εγω παντως με την 1.6 δεν εχω προβλημα.δοκιμαστην ρε συ δ θα χασεις κατι...;)

Οσο για το band....μου εχει τυχει να βαζω πολυ upload και να σερνετε...ενω στα ορια του καθε προγραμματος(αυτα που σε αφηνουν χωρισ να σε κοβουν)...κατεβαζε κανονικα!

το φαινομενο που βλεπεις με το μτορρεντ γινετε και με το emule ..μαλλον δ μπορεισ να το αποφυγεις...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.