downfoot Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 19, 2006 Λοιπόν, έχουμε και λέμε...Καινούργια σύνθεση από γνωστή αλυσίδα, το παίρνω χωρίς λειτουργικό, βάζω το δισκάκι των ΧΡ, μπουτάρει απ'αυτό, στην οθόνη που κάνει hardware detection παγώνει για κανά 20λεπτο. Επανεκκίνηση, παγώνει πριν μπουτάρει... Βγάζω το δισκάκι, παγώνει πάλι πριν προσπαθήσει να μπουτάρει, μετά το ποστ. Λέω μνήμες θα ναι, το στέλνω πίσω και μιλάω σήμερα με τον τεχνικό και μου λέει αυτός έβαλε κανονικότατα τα ΧΡ, έτρεξε και κάποια διαγνωστικά, όλα καλά και δεν μπορεί να φανταστεί που μπορεί να είναι το πρόβλημα και να πάω εκεί το πληκτρολόγιο. Υπάρχει τέτοια περίπτωση να φταίει το πληκτρολόγιο ρε παιδιά; Μήπως μας δουλεύουν;;; Τί να πω; Καμιά ιδέα τί άλλο μπορεί να φταίει; Η υγρασία του δωματίου; ΕΛΕΟΣ!!!
george1551 Σεπτέμβριος 19, 2006 #2 Σεπτέμβριος 19, 2006 βαλε αλλο cd windows και ξαναδοκιμασε μου εχει τυχει και εμενα, αληθεια ειναι original το cd των windows ή κανα με enbented sp2 .
inertiacreep Σεπτέμβριος 19, 2006 #3 Σεπτέμβριος 19, 2006 Εμένα παλιότερα κατά την εγκατάσταση μου κόλλαγε πάντα το ποντίκι (είχα μια QDI mb) μετά την αναγνώριση συσκευών όμως. Μαύρη οθόνη και μετά τπτ. Αν έβγαζα το ποντίκι από την αρχή προχωρούσε κανονικά...μυστήρια. Οπότε ποτέ δεν ξέρεις...κάνε μια βόλτα από εκεί με τα win και το πληκτρολόγιό σου, θα πρότεινα εγώ, να το δείτε στην πράξη.
downfoot Σεπτέμβριος 19, 2006 Author #4 Σεπτέμβριος 19, 2006 clopyright gr με sp2. και γιατί δε μπούταρε μετά ούτε από άσχετο cd χωρίς λειτουργικό, ούτε χωρίς cd? Γιατί δεν προσπαθούσε τουλάχιστον παρά πάγωνε;;;
george1551 Σεπτέμβριος 19, 2006 #5 Σεπτέμβριος 19, 2006 ισως δεν ειχε εγκαταστησει σωστα καποιους drivers και για αυτο κολουσε εγω γενικα αποφευγω τα Ελληνικα windows.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.