Jump to content



Να κλοκάρει κανείς ή να μην κλοκάρει ?


Guest nitrodr125

Recommended Posts

Λοιπον παιδιά έχω την 6800LE και όπου και να δω όλοι έχουν ξεκληδώσει και τα 16pipes κτλπ ......(δεν καταλαβαίνω τίποτα)(δέν έχω ιδέα από overclocking)

Το ερώτημα είναι να την πειράξω με μαμά αερισμό ή να μην την πειράξω?

Και αν ναί , θα είναι σταθερό το σύστημα ή μα μου κάνουν παρέα οι μπλέ οθόνες ?

Α! και αν ναι πως θα την clockaro ?

:confused: :cry:

Link to comment
Share on other sites

αν σου κατσει σου εκατσε και τα ξεκληδωνεις αλλιως μενεις εκει που εισαι αλλα τα ρολογια οπως και να εχει μπορεις ανετα να τα σηκωσεις 15% και σε επεξεργαστη μνημη πυρηνα καρτας γραφικων και μνημη καρτας γραφικων... για τη καρτα γραφικων κατεβασε ενα προφραματακι riva tuner το λενε...ειναι απλο...κανε οτι κανει εδω το παιδι:http://www.aoaforums.com/forum/aoa-faq/32005-overclocking-your-nvidia-6800-6800le-ddr.html βασικα σιγουρα καποιος εδω ειχε κανει ενα παρομοιο ρεβιου αλλα βαριωμουνα να το βρω...:p αν σου παρουστιαστουνε γραμουλλες η παραξενα πολυγωνα στα γραφικα των παιχνιδιων ακυρωσε τις ενεργιες που εκανες απο το ριβα ή κληδωσε παλι μια 4αδα αναλογα ποια εχει το προβλημα ή αν εχουν και οι δυο τοτε και τις δυο...αλλα μονο και μονο με την αυξηση των ρολογιων θα ανεβασεις πολυ τις επιδωσεις...

Link to comment
Share on other sites

Guest nitrodr125

’νοιξα και τα 16pipes

:)

Τώρα πλέον παίζει Need For Speed Carbon με 1024χ768 όλα full και antialising 2x

ενώ πριν 800χ600 και όλα κάτω

Ευχαριστώ Guard1an , νά'σαι καλά

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.