Jump to content



Καρτα ηχου και ηχεια?


carlitofj

Recommended Posts

Λοιπον παιδες τα Χριστουγεννα λεω και εγω να κανω ενα δωρακι στον εαυτο μου με το δωρο που θα ερθει απο τη δουλιτσα μου!Για να γινω και πιο συγκεκριμενος ελεγα να παρω μια καλη καρτα ηχου και ηχεια αφου προσφατα εκανα αναβαθμιση το pc και ειναι ο μονος τομεας στον οποιο υστερει(εχω μια μικρη τρελα με τη μουσικη:inlove:)!Εχω βαλει στο ματι αυτη την καρτουλα:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=28&product=805793

και αυτα τα ηχεια:

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=1&category=26176779&product=735345

Αυτο που θελω να μαθω ειναι αν ειναι ο καλυτερος συνδυασμος που μπορω να εχω αυτη τη στιγμη!Και κατι ακομα!Η μητρικη μου ειναι η Abit aw8d.Μηπως τυχον υπαρχει καποιο προβλημα ασυμβατοτητας?

Link to comment
Share on other sites

Θα σου πρότεινα τα CREATIVE S750 (αν και υπάρχει σχετικό θέμα - συγκριτικό).

Η ABIT δεν τα πάει καθόλου καλά γενικώς με συμβατότητες (κάτι έχει ακουστεί και για XFi) γι αυτό καλύτερα ρίξε μια ματιά πριν προχωρήσεις.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ συμφωνώ για X-Fi! Είναι ό,τι καλύτερο για home users!

Συμφωνώ και με τα Logitech Z-5500, αν και τα S-750 είναι 7.1 οπότε θα εκμεταλλευτείς πλήρως και τις δυνατότητες της X-Fi... Εξίσου καλά και τα δύο σετ... Διαλέγεις ανάλογα με τις ανάγκες σου...

Link to comment
Share on other sites

O συνδιασμός Logitech Z-5500 και X-Fi σκοτώνει. Αν δεν έχεις πρόβλημα συμβατοτητας με την μητρική σου πάρτα ανεπιφύλακτα. Εξάλου για μουσική δεν νομίζω να χρειαστείς πάνω απο 5 ηχεία (SACD).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.