Jump to content



Πρόβλημα με Νero 6


kunoobidi

Recommended Posts

Mπορεί να σας φανεί ηλίθιο αλλά, αλλάζοντας μάρκα dvd (από tdk σε intenso), το nero μουλάρωσε και απαιτεί dual layer δισκάκι για την εγγραφή 3GB. H σχετική μπάρα έχει την κίτρινη γραμμή στα 4,5GB και την κόκκινη στα 8GB. Eπιπλέον μου βγάζει σχετικό μήνυμα, ότι απαιτεί dl για την εγγραφή...Τα δισκάκια είναι κανονικά και με το νόμο dvd-r (4,75GB).

Ξέρει κανείς, που είναι η ρύθμιση για dual layer εγγραφές; Όσο και αν έψαξα δεν βρήκα τίποτα. Γιατί τέτοια απρόκλητη επίθεση από το Nero, την τύχη μου μέσα;

96796996194396296494396bf1.png

Link to comment
Share on other sites

Τότε δοκιμάζεις να περάσεις κάποιο update από εδώ :

http://www.nero.com/nero6/eng/nero-up.php

Μόνο το express έχεις? δλδ (αν το έχεις) στο Burning ROM κάνει τα ίδια?

Όσο για τη ρύθμιση χωρητικότητας του μέσου που ρωτάς στο 1ο ποστ, στο Burning ROM είναι στο τέλος της μπάρας σε μορφή pulldown menu. Λες το express να μην έχει καθόλου τέτοια επιλογή?

Link to comment
Share on other sites

Τελικά, δοκίμασα express, ultra, βάλε-βγάλε, παιχνίδι με τις ρυθμίσεις κ.τ.λ. αλλά εκεί αυτό. Ζητούσε dual layer disk. Κάτι υποπτεύθηκα, όταν έκανα απορβλημάτιστη εγγραφή σε nec/optiarc 5170 στο παλιό pc-άκι.

Το πρόβλημα λύθηκε με firmware update στο nec 3520 (LD3520 2.U5).

Link to comment
Share on other sites

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.