Jump to content



Παρουσίαση IL2 Sturmovik : 1946


Orion_GR

Recommended Posts

1946.jpg

To Il2 Sturmovik 1946 είναι ο τελευταίος τίτλος της πετυχημένης σειράς του IL 2 Sturmovik το οποίο έκανε τα πρώτα του βήματα το 2002 με τον ομώνυμο τίτλο και μονοπωλεί μέχρι και σήμερα στον χώρο των εξομοιωτών πτήσης μάχης WWII.

Οι δημιουργοί είναι η 1C:Maddox Games και η προώθηση είναι της UBISOFT.

Οι τίτλοι που κυκλοφορήσαν με την ονομασία IL2 είναι οι παρακάτω:

-IL2 Sturmovik

-IL2 Sturmovik : Forgotten battles

-IL2 Sturmovik : ACE (Expansion Pack)

-Pacific Fighters

-IL2 Sturmovik : PE 2

-IL2 Sturmovik 1946

Ο νέος τίτλος περιλαμβάνει όλους τους υπόλοιπους που έχουν βγει τα τελευταία πέντε χρόνια μαζί με τα Patches (διορθώσεις προσθήκες) αλλά περιλαμβάνει επίσης και μια σειρά αεροσκαφών τα οποία ήταν στα σχέδια ή είχαν πολύ μικρή συμμετοχή προς το τέλος του πολέμου.

Το γραφικό περιβάλλον παραμένει κορυφαίο και το επίπεδο εξομοίωσης είναι εξαιρετικά υψηλό.

Το κάθε αεροσκάφος έχει τα δικά του χαρακτηριστικά και το ανάλογο επίπεδο δυσκολίας στον χειρισμό. Με βάση τις χρονολογίες κατασκευής μπορείτε να επιλέξετε διάφορους τύπους αεροσκαφών (μαχητικών και βομβαρδιστικών) με έτος κατασκευής το 1938 εώς και το 1945 46 όπου περιλαμβάνονται και πολλά πρωτότυπα αεροσκάφη.

Έχετε στην διάθεση σας όλα τα μέτωπα του δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου (Δυτικό, Ανατολικό, Ειρηνικός Ωκεανός) και τους σημαντικότερους τύπους αεροσκαφών που είχαν συμμετοχή στις αερομαχίες που ακολούθησαν.

Το IL 1946 χρησιμοποιεί την τεχνολογία του Pacific Fighters στον τομέα του ήχου και των γραφικών με μερικές μικρές διορθώσεις στα γραφικά.

Η πλήρης παρουσίαση βρίσκεται στο παρακάτω Link όπου θα δείτε καί videos.

http://www.aces-high.gr/index.php?option=news&task=viewarticle&sid=44

Link to comment
Share on other sites

  • 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.