minus Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 21, 2007 Ok, λιγο περιεργη η ερωτηση αλλα οσα ξερει ο νυκοικυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος...πιστεψτε με.Που μπορω να βρω στο internet κανενα καλο πακετακι με ιους? Να τους κατεβασω και να τους εχω.Ζημιαρηδες ομως και πολλους. Οσοι ξερετε πειτε, ψυχικο θα κανετε!
ea6gka Φεβρουάριος 21, 2007 #2 Φεβρουάριος 21, 2007 οχι φιλε εγω και απο οσο ξερω και τα αλλα παιδια εδω τετοια "ψυχικα" δεν κανουμε .
jpavly Φεβρουάριος 21, 2007 #3 Φεβρουάριος 21, 2007 Απευθύνσου στο www.virus.gr να σου πουν κι εκεί την γνώμη τους. ΛΟΛ τώρα είδα το "ψυχικό" καλοοοοό man, πετυχημένο
def Φεβρουάριος 21, 2007 #4 Φεβρουάριος 21, 2007 Αρχική απάντηση από minus Ok, λιγο περιεργη η ερωτηση αλλα οσα ξερει ο νυκοικυρης δεν τα ξερει ο κοσμος ολος...πιστεψτε με.Που μπορω να βρω στο internet κανενα καλο πακετακι με ιους? Να τους κατεβασω και να τους εχω.Ζημιαρηδες ομως και πολλους. Οσοι ξερετε πειτε, ψυχικο θα κανετε! τι να τους κανεις?
minus Φεβρουάριος 21, 2007 Author #5 Φεβρουάριος 21, 2007 Αν σε γ@μουσαν ποικιλοτροπως, ειναι το λιγοτερο που μπορεις να κανεις. Αλλοι χειροδικουν, σπανε αμαξια και αλλες βιαιοτητες. Οχι, υπαρχουν πιο κομψοι τροποι.Εχεις δικιο, virus.gr.
darkCount Φεβρουάριος 21, 2007 #6 Φεβρουάριος 21, 2007 Δεν ξέρω τι πόνο έχεις φίλε μου αλλά το θρεντ που άνοιξες δεν συμβαδίζει με το φόρουμ.Μου επιτρέπεις να το εξαφανίσω ε?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.