morph Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 6, 2007 Μήπως γνωρίζει κανείς τι απέγεινε το hub ? Ελειψα κανα μήνα και εξαφανήστικε. Στην ιστοσελίδα του δεν αναφέρει τπτ. Το παρατήσανε?Κάποιο καλό Ελληνικό Hub, να προτείεντε? Link to comment Share on other sites More sharing options...
greekfragma Σεπτέμβριος 6, 2007 #2 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 και γω εχω αυτην την απορια.......εδω και κανα 20ημερο απλα εξαφανιστηκε Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoMaR Σεπτέμβριος 6, 2007 #3 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 6, 2007 Μια κοπελα μου τα χε στειλει αυτα...ΔΕΝ ειναι τεσταρισμενα..Απλως εχω αποθηκευσει το αρχειο Αν το ποστ αυτο ειναι εκτος κανονισμων του φορουμ , να γινει edit Link to comment Share on other sites More sharing options...
webhunter Σεπτέμβριος 7, 2007 #4 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 ένα από τα καλύτερα, λιγότερα μέλη από το αλλά σίγουρα πράγματα. Έχω βρεί τα πάντα μονάχα εκεί... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Σεπτέμβριος 7, 2007 #5 Κοινοποίηση Σεπτέμβριος 7, 2007 Πάλι τα ίδια θα λέμε ? ? ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.