totti1416003288 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25, 2007 Όταν κλείνω τον υπολογιστή τα windows κλείνουν κανονικά κλείνει και η οθόνη αλλά το υπόλοιπο σύστημα συνεχίζει να δουλεύει... ξέρει κανείς τι μπορεί να φταίει?Το σύστημα είναι αυτό της υπογραφής και τρέχει Windows Vista Business 64bitευχαριστώ
adok13 Σεπτέμβριος 25, 2007 #2 Σεπτέμβριος 25, 2007 το ειχα παθει και εγω με τα vista.εψαχνα μηνες να βρω τι φταιει.drivers,bios της μητρικης,αλλαξα τα suspend mode στο bios,μου ειχε σπασει τα νευρα.και ξαφνικα μια μερα εκλεινε κανονiκα.τωρα τι εγiνε;εχεις modem pstn στην pci;αν ναι για βγαλτο και τους drivers του μαζι και δοκιμασε χωρις αυτο.στο λεω γιατι τη μονη αλλαγη που θυμαμαι να ειχα κανει ειναι αυτο που σου λεω.επισης στο bios σου μπες και βαλε sto acpi στο suspend mode (s3) και απενεργοποιησε αν εχεις ενεργοποιημενο to power on by ring(απτο modem δηλαδη)
totti1416003288 Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #3 Σεπτέμβριος 25, 2007 Δεν έχω μόντεμ και οι ρυθμίσεις στο bios είναι όπως τα λες... για το suspent mode S3 δεν είμαι σίγουρος γιατί δεν υπάρχει κάτι τέτοιο στο bios αυτής της μητρικής (πρώτη φορά βλέπω να μην υπάρχει ...) αλλά είναι όλες οι ρυθμίσεις στο disable εκτός από το power failure (κάτι τέτοιο..) που είναι στο power Off (είναι σε περίπτωση απώλειας ρεύματος πως να συμπεριφερθεί ο υπολογιστής)
adok13 Σεπτέμβριος 25, 2007 #4 Σεπτέμβριος 25, 2007 παντως αποτι καταλαβα απτη δικια μου περιπτωση καποια μαμακια επαιζε με καποιους drivers καποιας συσκευης μου.δεν δοκαιμαζεις και κανενα bios update;
totti1416003288 Σεπτέμβριος 25, 2007 Author #5 Σεπτέμβριος 25, 2007 έκανα και bios update ... τα ίδια δεν πειράζει... κάτι θα βρώ ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.