lofring Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22, 2007 καλημέρα !!! θα ήθελα να σας ρωτήσω κατι για να μου εξηγήσετε.. Λοιπόν.. έχω κάνει upload ένα αρχείο torrent στο piratebay. Εγώ χρησιμοποιώ στο bittorrent 6 για να κάνω upload. Το θέμα είναι πως ενω εγώ κάνω seeding, ένα φιλαράκι μου που του είπα να το κατεβάσει δεν μπορεί (να το κατεβάσει).. Επίσης στο bittorrent μου βγάζει τις εξής ενδείξεις : seeds 0(3) και peers 0(18) εγώ όμως κάνω seeding, κανονικά δεν θα έπρεπε στους seederes να έχει 1 (3) ;;;;; Τέλος κάτω κάτω μου δείχνει ένα τριγωνάκι που μου γράφει no incoming connections και είναι πορτοκαλί χρώμα... Μπορεί κάποιος να μου πει τι γίνεται;;;;;;;;; και πως τελικά είναι ο σωστός τρόπος να κάνω upload και seeding ;;;;;;;;; Ευχαριστώ πολύ !!!!
lofring Οκτώβριος 22, 2007 Author #3 Οκτώβριος 22, 2007 Λυπάμαι γιατί είμαι κάπως άσχετος και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω.. και αυτό που μου λες δεν μπορώ να πω οτι το πολύκαταλαβαίνω.... όπως σ έιπα είμαι κάπως άσχετος και ότι μαθαίνω είναι απο κάποιους παλιότερους του είδους ....
jpavly Οκτώβριος 22, 2007 #4 Οκτώβριος 22, 2007 Λυπάμαι πολύ αλλά το thread πάει στο καλό. Βοήθεια για το torrent σου στον tracker σου, εδώ δεν θα γίνει δουλειά Johnάκο, τόσες φορές τα έχουμε κλείσει, ακόμα απαντάς σε αυτά τα threads?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.