Mama Africa Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2, 2007 Καλημερα σε ολους,Το προβλημα ειναι το εξης : Με το που τελιωνει το boot και παει να αρχισει(λιγο πριν) να φορτωνει το λειτουργικο(XP) βγαζει το παρακατω μηνυμα -->"Δεν ηταν δυνατη η εκκινηση των Windows λογω ενος προβληματος ρυθμισης του δισκου του PC.Δεν ηταν δυνατη η αναγνωση απο την επιλεγμενη μοναδα δισκου.Ελεγξτε την διαδρομη εκκινησης και τη μοναδα δισκουΕλεγξτε την τεκμηριωση των Windows για τη ρυθμιση του δισκου και τα εγχειριδια αναφορας του υλικου σας για περισσοτερες πληροφοριες"Ολα αυτα αφου εβαλα μια νεα καρτα γραφικων (GeForce FX 5950 Ultra (256)) και ενα γενικο καθαρισμο του υπολογιστη..Μετα το μηνυμα αυτο παταω ενα οποιοδηποτε πληκτρο και γινετε επανεκινηση,ξανα-boot-αρει και παντα με την 2η φορα δεν εμφανιζει κανενα προβλημα και ολα λειτουργουν ρολοι..Υπαρχει λογος να ανησυχω για την υγεια του ή οχι?Καποια εξηγηση για το τι συμβαινει?ΕυχαριστωΥΓ-->Ολα ειναι σε default καταστασεις
dark221416003258 Νοέμβριος 2, 2007 #2 Νοέμβριος 2, 2007 Τι τροφοδοτικό έχεις? σύνθεση του pc?Φορματ έχεις δοκιμάσει?
pigassos19 Νοέμβριος 2, 2007 #3 Νοέμβριος 2, 2007 Το λογικο που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την καινουρια καρτα κ να δοκιμασεις με την παλια που παιζει στα σιγουρα.Αν λειτουργησει ετσι προφανως εχει προβλημα η καινουρια καρτουλα, αλλιως βλεπουμε...
hayabusa Νοέμβριος 2, 2007 #4 Νοέμβριος 2, 2007 δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση των windows και λογικα θα φτιαξειδεν παντα η μοναδικη λυση το φορματ .....
Mama Africa Νοέμβριος 2, 2007 Author #5 Νοέμβριος 2, 2007 Αρχικη απαντηση απο Dark22 : Τι τροφοδοτικό έχεις? σύνθεση του pc?Φορματ έχεις δοκιμάσει? το τροφοδοτικο ειναι ενα chieftec 350 Watt αγορασμενο πριν περιπου 2-3 μηνες..δεν νομιζω να εχει προβλημα αφου πριν ηταν σταθεροτατο το συστημα(AMD Athlon XP 1800+ Palomino , M/B : Elitegroup K7S5A , Μνημη : Transcend 512 DDR SDRAM , Σκληρος Maxtor 20Gb 5400 rpm)..Φορματ δεν δοκιμασα..Να μην καταφυγω σε αυτην την λυση γιατι ψιλοβαριεμαιΑρχικη απαντηση απο Πηγασσος19 : Το λογικο που πρεπει να κανεις ειναι να βγαλεις την καινουρια καρτα κ να δοκιμασεις με την παλια που παιζει στα σιγουρα.Αν λειτουργησει ετσι προφανως εχει προβλημα η καινουρια καρτουλα, αλλιως βλεπουμε...Νομιζω το ειχα κανει αυτο και παλι μου το εβγαζε αλλα δεν ειμαι σιγουρος..Δεν θυμαμαι καλα γιατι εκανα πολλες αλλαγες..Αρχικη απαντηση απο hayabusa : δοκιμασε να κανεις επιδιορθωση των windows και λογικα θα φτιαξειδεν παντα η μοναδικη λυση το φορματ ..... Δεν το κοιταξα ακομα αυτο..Μολις το κοιταξω θα σας πω..*Επισης ετρεξα hdtune και δεν μου εβγαλε λαθη..
Mama Africa Νοέμβριος 4, 2007 Author #6 Νοέμβριος 4, 2007 Καλημερες παιδες... οσον αφορα την επιδιορθωση των ΧΡ..βαζω το σιντι και παταω R..και μου βγαζει μια οθονη με ενα μηνυμα "για να βγειτε πατηστε την εντολη ΕΧΙΤ" Η ερωτηση μου ειναι, απο τη στιγμη που παταω το R αυτο βρισκει τα λαθη μονο του και τα επιδιορθωνει ή θα πρεπει εγω να του δωσω τις καταλληλες εντολες για να αρχισει η διαδικασια?
blindy Νοέμβριος 4, 2007 #7 Νοέμβριος 4, 2007 οσον αφορα την επιδιορθωση των ΧΡ..βαζω το σιντι και παταω R..και μου βγαζει μια οθονη με ενα μηνυμα "για να βγειτε πατηστε την εντολη ΕΧΙΤ"Η ερωτηση μου ειναι, απο τη στιγμη που παταω το R αυτο βρισκει τα λαθη μονο του και τα επιδιορθωνει ή θα πρεπει εγω να του δωσω τις καταλληλες εντολες για να αρχισει η διαδικασια? http://www.thelab.gr/showthread.php?s=&threadid=41690&highlight=fixboot
Mama Africa Νοέμβριος 4, 2007 Author #8 Νοέμβριος 4, 2007 Στο μονο μερος που δεν εψαξα :tomato: thanks
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.