el.greco.1978 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 19, 2007 Παιδιά τα φώτα σας γιατί τα έχω παίξει.Λοιπόν έχουμε και λέμε.Θέλω ένα καινούριο μηχάνημα για να παίζω παιχνίδια.Εννοώ μόνο το κουτί.Από κάρτα γραφικών θέλω να βάλω την 8800gt σε sli δηλαδή 2 μαζί.Από επεξεργαστή τον core duo 6850.Θέλω να μου πείτε τι να βάλω για ψύκτρα,κουτί (να έχει καλή ψύξη-μόνο ανεμιστήρες),τροφοδοτικό και το σημαντικότερο ΜΟΒΟ και μνήμες.Όσο αφορά τις μνήμες δεν ξέρω τι παίζει με τους χρονισμούς τους CAS,και τα λοιπά καθώς και αυτό το SLI ready και ΕΡΡ.Αφού θα βάλω 8800 το ΜΟΒΟ θα έχει το 680.Έψαξα για 2 ΜΟΒΟ ,ένα της ASUS EXTREME kai EVGA 680sli alg.Έχω μπερδευτει.Διάβασα ότι το EVGA υποστηρίζει μνήμη μέχρι 800 ΜΗΖ αλλά αν είναι SLI οι μνήμες μπορεί να τρέξει στα 1200ΜΗΖ?Πώς γίνεται όταν στο ΠΛΑΙΣΙΟ έχουν τις OCZ που είναι χρονισμένες στα 1066 ΜΗΖ?Επίσης στο φόρουμ της EVGA διάβασα ότι το SLI μπορείς να το εκμεταλευτεις με τις OCZ μόνο όταν βάλεις 2 mod του ενός γκίγκα.Αν βάλεις (4 mods) 4 γκίγκα τις χρονίζει στα 800 ΜΗΖ!Γενικά ζαλίστηκα.Τί να κάνω?Να βάλω 4 γκίγκα απλές 800αρες?Να βρώ 2 γκίγκα των 1066 ή των 1200ΜΗΖ?Τί είναι καλύτερο για τα παιχνίδια?Από ότι είδα επίσης το ΜΟΒΟ της ASUS το EXTREME υποστηρίζει μνήμες μέχρι 800ΜΗΖ.Σας παρακαλώ πείτε μου τι να κάνω?Ποιο ΜΟΒΟ με πόση μνήμη πόσο γρήγορη να είναι και με τι timings?Tα λεφτά που διαθέτω είναι μέχρι 1500 ευρώ.Θέλω να μου πείτε το καλύτερο και γρηγορότερο συνδιασμό ΜΟΒΟ-μνήμες για παιχνίδια. (Αν βάλω 4 γκιγκα δεν με πειράζει να περάσω σε λειτουργικό 64μπιτο.) Σόρρυ που σας ζάλισα αλλά από το πολύ ψάξε έχω λαλήσει! γιατί τους πωλητές δεν τους εμπιστεύομαι.
theovaz Νοέμβριος 19, 2007 #2 Νοέμβριος 19, 2007 Καλισπέρα.Οι χρονισμοί των μνημών (π.χ 5-5-5-14) είναι οι κύκλοι ενός ρολογιού που χρειάζονται για να μεταφερθούν δεδομένα εσωτερικά των μνημών.Όσο ποιο μικρά είναι αυτά ,τόσο το καλύτερο.4 giga μνήμης δεν νομίζω ότι σου χρειάζονται..Overclocking θα κάνεις?Για την striker extreme διάβασεεδώ
el.greco.1978 Νοέμβριος 21, 2007 Author #3 Νοέμβριος 21, 2007 Ποια μνήμη να βάλω σε ΜΟΒΟ που έχει το 680 και να τρέχει στα 1200ΜΗΖ σε διάταξη SLI?
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.