Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply

ένας αλήτης χτύπησε την κολλητοί μιας φίλης μου και ούτε που σταμάτησε... την βρήκανε μετά από πολύ ώρα και έχασε πολύ αίμα και είναι σε εντατική μετά από εγχείριση με χερια και πόδια σπασμένα και χτυπημένη μέση...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ***ΤΟ!

19 χρόνον κοπέλα. Ο δολοφόνος αγνοείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες

οι γονείς τις ήρθαν με το πρώτο αεροπλάνο από την κρήτη και είναι λες και τους χτύπησε αυτούς το αυτοκίνητο...

...είναι τόσο αδικία ρε γαμώτο! και αυτός ο δολοφόνος είναι εκεί έξω... δεν σταμάτησε ούτε καν να δει πως είναι!

ο αγαπημενος μου μπλογκερ μεταφερει μια πολυ χρησιμη πληροφορια... http://supremecourtjester.blogspot.com/2009/11/judge-who-stares-at-men-who-stare-at.html

The UK's 2001 census showed Spiritualism to be the nation's eighth largest religion with over 32,000 adherents, but this number is hardly significant when compared with the over 390,000 people who declared themselves Jedi Knights as a faith it says here.
ένας αλήτης χτύπησε την κολλητοί μιας φίλης μου και ούτε που σταμάτησε... την βρήκανε μετά από πολύ ώρα και έχασε πολύ αίμα και είναι σε εντατική μετά από εγχείριση με χερια και πόδια σπασμένα και χτυπημένη μέση...

ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΣΤΗΝ ΗΛΕΚΤΡΙΚΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΡΕ ***ΤΟ!

19 χρόνον κοπέλα. Ο δολοφόνος αγνοείται και δεν υπάρχουν μάρτυρες

Ω ρε φίλε... Μακάρι να είναι όλα καλά....

μόλις τώρα με πήρε τηλεφωνώ η φυλή μου, μιλήσανε με την τροχαία, της είπανε πως δεν πάτησε ούτε καν φρένο, την χτύπησε και όπως πήγαινε έφυγε, δεν πάτησε καν φρένο...

άμα έχει ακούσει τίποτα κανένας που να βοηθήσει την αστυνομία άμα μπορεί να πάει να καταθέσει στην αστυνομία... το σκηνικό έγινε χθες βραδυ στα Γιάννενα κοντά στις 17:30 με 19:00

περα απο τη κοπελα που ευχομαι να αναρρωσει και να γινει οπως ηταν,το γιδι που οδηγουσε ακομα και να τον πιασουν θα συνεχισει να οδηγαει για χρονια ακομα.:nothing:

δεν είναι γίδι.. δολοφόνος είναι. άλλο το να χτυπήσεις κάποιον και άλλο να φύγεις σαν να μην τρέχει τίποτα... οι γιατροί είπαν πως 15' ακόμα και θα ήταν νεκρή

Ρε παιδιά, δεν μπορεί κανείς μας να διανοηθεί τι κυκλοφορεί εκεί έξω...

Πριν λίγες μέρες, ο φάδερ οδηγούσε στην Αττική Οδό και σε κάποια έξοδο προς το αεροδρόμιο (μονή λωρίδα), ήταν ένας που πήγαινε αρκετά δεξιά. Και τον έβλεπε να πηγαίνει σιγά-σιγά προς την άκρη του δρόμου, ώσπου άρχισε να σέρνει το αμάξι στις μπάρες... Και όχι για λίγο... Είχε κουρέψει όλη τη δεξιά πλευρά του αυτοκινήτου...

Το επανέφερε στο δρόμο και συνέχισε κανονικότατα σαν να μη συνέβη τίποτα!

Και πήγε ο φάδερ δίπλα του και ήταν ένας μεσήλικας απ' ό,τι μου είπε. Τον κοιτάει και του κάνει κάτι τέτοιο: :T:

Σαν να του λέει "όλα οκ" ξέρω γω...

Μα βρε μλκα αν δίπλα σου ήταν άλλη λωρίδα και είχε αμάξι και πήγαινες και έπεφτες πάνω του, θα ήταν όλα οκ?

Ποιος ξέρει τι ήταν... Πιωμένος...; Μαστουρωμένος...;

Ό,τι να 'ναι είναι μερικοί και πιάνουνε και τιμόνι...

καλά το τι κυκλοφορεί στους δρόμους δε λέγεται. Έχω σιχαθεί ακόμη περισσότερο αυτήν την πόλη από τότε που άρχισα να κυκλοφορώ στην Αθήνα με αυτοκίνητο :/

Αύριο 9-11 εργαστήριο unix :( και μετά διάβασμα γιατί πέφτει εξέταση εργαστηρίου στην java (το 50% του τελικού βαθμού πιάνει)

Δεν είναι σκληρό όλο αυτό μετά απο καλοκαίρι τρίτης λυκείου??

Συνήθισα στο καθισιο :X:

γιατί πέφτει εξέταση εργαστηρίου στην java (το 50% του τελικού βαθμού πιάνει)

Θα πρεπε να χαίρεσαι που πιάνει τόσο... Εδώ είναι 20% και τα υπόλοιπα γραπτά. Άντε πάνε κάνε dubugging στο χαρτί...:suicide2:

Μα είναι και 20% οι εργασίες... Οπότε στο τέλος δίνουμε εξεταστική και έχει κριθεί απο ΠΡΙΝ!!!!! και εγω είμαι και ψαρακας!! :to_pick_ones_nose:

Μα είναι και 20% οι εργασίες... Οπότε στο τέλος δίνουμε εξεταστική και έχει κριθεί απο ΠΡΙΝ!!!!! και εγω είμαι και ψαρακας!! :to_pick_ones_nose:

Ωχ για τις εργασίες μιλούσα soz. :p

Εδώ το εργαστήριο απλά σου δίνει την δυνατότητα να γράψεις, Τίποτα άλλο.

Οι εργασίες δίνουν 20% και τα υπόλοιπά γραπτά.

Καλά αυτό το σύστημα με το χαρτί και το μολύβι στον προγραμματισμό είναι τουλάχιστον χυδαίο.

Το άλλο χυδαίο είναι πως ένα ";" να έχεις ξεχάσει και να κολλάει, παίρνει μηδέν όλη η άσκηση...

Και βλέπεις άτομα που παίζουν την C++ στα δάχτυλα, να χρωστάνε την C ακόμα:fie:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.