Jump to content

Πείτε ό,τι θέλετε 2.0

jpavly

Recommended Posts

• Replies 35,3k
  • Created
  • Last Reply
Λαδι δεν δινω ρε φουστιδες. Θα πληρωνω μια ζωη παραβολα. Αλλα λεφτα στην τσεπη σας δεν βαζω!

:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:

δεν δοκιμαζεις τιποτα με προσημειωμενα χαρτονομισματα και ετσι?εδω ενας αλλοδαπος pwnare ολοκληρο διευθυντη δημοσιου νοσοκομειου με αυτον τον τροπο...Και ετσι θα σε θυμαται για μια ζωη η εξεταστρια...

(φυσικα η δωροδοκια ειναι παρανομη,οπως και η δωροληψια...αλλα αν εχεις ειδοποιησει πρωτα αστυνομια κλπ...αλλαζει το πραγμα..)

Μπορείς απλα να μάθεις να οδηγάς :p

:rofl::flex:

tsakona νομιζω πως το λαδακι το κανονιζει ο δασκαλος....

δεν τα δινεις εκεινη την ωρα ρααααα απο πριν πρεπει να γινει:innocent::innocent:

Μπορείς απλα να μάθεις να οδηγάς :p

Συγγνωμη διαβασες ολα αυτα που εγραψα και μου λες αυτο το πραγμα ;

Δεν νομιζω οτι ειναι συνετο να με προκαλεις.:rant:

Και η μπροστινη ροδα ετσι οπως εστριψα το τιμονι ακουμπησε το πεζοδρομιο.

:(

οι εξετασεις παντως ειναι απαραδεκτες.

:banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging::banging:

δεν δοκιμαζεις τιποτα με προσημειωμενα χαρτονομισματα και ετσι?εδω ενας αλλοδαπος pwnare ολοκληρο διευθυντη δημοσιου νοσοκομειου με αυτον τον τροπο...Και ετσι θα σε θυμαται για μια ζωη η εξεταστρια...

(φυσικα η δωροδοκια ειναι παρανομη,οπως και η δωροληψια...αλλα αν εχεις ειδοποιησει πρωτα αστυνομια κλπ...αλλαζει το πραγμα..)

(Εθιμικό) (δίκαιο) αν έχεις ακουστά φίλε Τσάκονα, αυτό θα επικρατήσει, και το λάδωμα θα θεωρείται νόμιμο, επειδή το κάνουν όλοι

Πάρε τα βιβλία της νομικής μετά και βράστα. :wall:

(Εθιμικό) (δίκαιο) αν έχεις ακουστά φίλε Τσάκονα, αυτό θα επικρατήσει, και το λάδωμα θα θεωρείται νόμιμο, επειδή το κάνουν όλοι

Πάρε τα βιβλία της νομικής μετά και βράστα. :wall:

εξυπναδα mode on: το εθιμικο δικαιο εξαρταται απο την μακρα αδιαταρακτη πρακτικη με opinio juris (συνειδηση δικαιου,ναμαι δηλαδη πεπεισμενος οτι αυτο που κανω ειναι το σωστο)...εαν εκλειψει ενα απο τα 2 εκλειπει αμεσα και το εθιμο...εξυπναδα mode off.

η ΕΕΤΤ επισης ηταν στα εν λογω βιβλια υποθεση λιγων γραμμων...Η Φορθνετ και η Τελλας αντιμετωπιζαν του κοσμου τα παραπονα για καθυστερησεις συνδεσεων και ενα σωρο αλλα...Ωσπου ο κοσμος ενημερωθηκε και αρχισε τις καταγγελιες στην ΕΕΤΤ,τσιμπησαν αυτοι τα προστιμακια τους και τωρα πια η ΕΕΤΤ μας ειναι πια κατι ουσιαστικοτερο απο λιγες γραμμουλες στα κιταπια μου.Στο χερι μας ειναι να μην πουμε "ωχ αδελφε"...

παιδες για πειτε τιμες για ΝΟΜΙΜΟ διπλωμα αυτοκινητου στις πολεις που ζειτε....

εννοω κανοντας κανονικα τα μαθηματα και οχι με αλχημειες.

εδώ, στο Μοσχάτο, μου έχουν πει 700€ όλα

btw, αλλάζοντας τα settings φωτεινότητας/αντίθεσης στο crysis επηρέασε και τα settings των windows...να τρελαθώ τώρα ή μετά ; :blink:

Αυτα είναι http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=946325&lngDtrID=252

Το ξέρω, τα είδα τα ψου ψου που είχαν τόοοοοοοοοτε που έδινα ο εξεταστής με το δάσκαλο.

Δεν το έλεγα σε σένα αλλά στον πανέα.

Εγώ το έχω ξαναπεί,λάδωσα.

Να εξηγώ τον λόγο βαριέμαι :p

παιδες για πειτε τιμες για ΝΟΜΙΜΟ διπλωμα αυτοκινητου στις πολεις που ζειτε....

εννοω κανοντας κανονικα τα μαθηματα και οχι με αλχημειες.

εδώ, στο Μοσχάτο, μου έχουν πει 700€ όλα

Όταν έδωσα εγώ ήταν 600 χωρίς τα παράβολα δλδ 690

αν θελει κανεις να στερησει τα ευρω απο τους πορδοσκωληκες μπορει μια χαρα να παρει το διπλωμα απο αλλη χωρα της ΕΕ(Βουλγαρια,Τσεχια κλπ) και εδω αναγνωριζεται κανονικοτατα βασει ΕΕ...Και τοτε φανταζομαι θα αρχισει να συγκινειται και η πολιτικη εξουσια...

Βασικά, για να σε κόψουν πρέπει να ανεβείς το πεζοδρόμιο. Επιτρέπεται να το ακουμπήσεις απλά.

Είναι και τι θα σου κάτσει. Εμένα η εξέταση είχε κρατήσει 5 λεπτά. Στην ουσία, μόνο παρκάρισμα και γωνία έκανα :D

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.