Jump to content

X1800XT Crossfire σε P35 mobo.

GeorgeMan

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Γεια σας παιδια!

Εχω μερικες αποριες.

Εχω μια Χ1800ΧΤ pci-x και ενα mobo με P35 που υποστηριζει CF.

Μπορω να κανω CF?

Η καρτα δεν ειναι CF master (οπως γινοταν τοτε αν θυμαστε).

Θα πρεπει να τη συνδυασω με μια ιδια αποκλειστικα ή και με αλλες?

είναι crossfire ready η κάρτα? άμα είναι τότε το κάνεις με drivers νομίζω....επίσης κοίταξε αν την δεύτερη κάρτα στην παίζει 4χ

Nαι 4x την παιζει, αλλα εμενα το μεγαλο μου προβλημα ειναι εαν θα πρεπει να εχω 2 ιδιες καρτες ή οχι...

...δυστηχως φιλε σε αυτες τι παλαιοτερες σειρες χρειαζεται οπωσδηποτε η μια να ειναι mastercard και επισης το λινκ μεταξυ τους γινεται με καλωδιο εξωτερικα και οχι με το bridge που εχουν πλεον !!

Nαι, θα πουλησω καρτα που αγορασα 400κατι ευρω απο εξωτερικο πριν καν ερθει στην ελλαδα και ηταν Top των top τοτε (τελη 2005) για 50€...

Καλυτερα να αφησω το pc να πεθανει (= να λειτουργει σαν δευτερο) και να παρω αλλο σε μισο χρονο...

Παντως σοβαρα εαν την πουλησω ενα 50ρι, θα εχω και για μια 3870 αλλα 130€ να καλυψω...

H X1800XT θα παίξει με άλλη μια Χ1800ΧΤ σε CrossFire.

Απλά δεν αξίζει σε αυτή τη μητρική να κάνεις CrossFire. Αν θες να κάνεις σωστό CrossFire, τότε θες chipset ΑΤi ή έστω το καινούριο Intel X38 chipset.

Nαι δεν αξιζει με αλλη μια ιδια, το ξερω αυτο...

Απλα ρωτησα.

Εν πασει περιπτωσει, ευχαριστω παιδια!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.