Jump to content

UMBRELLA - remath.net

UMBRELLA

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα σας αγαπητοί συνάδελφοι, φίλοι και παρευρισκόμενοι του φόρουμ μας.

Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για μένα λόγω της ανακοίνωσης που θέλω να κάνω.

Δεν μακρυγορώ όμως άλλο...

Η εταιρία μου, UMBRELLA Corporation, είναι leader στα innovations και στις εφαρμογές που κάνουν και θα κάνουν τη ζωή μας πιο εύκολη τα επόμενα έτη.

Η UMBRELLA έχει παράγει ένα απίστευτο project, του οποίου το όνομα είναι remath.net, μετά από μήνες σκληρής δουλειάς και έρευνας επάνω στο κομμάτι της θεωρίας αριθμών και έχει ως στόχο της κυρίως την ακαδοιμαϊκή κοινότητα και τους ερευνητές.

To remath.net, revolutionary mathematics, είναι ένα επαναστατικό σύστημα το οποίο μπορεί να υπολογίζει τεράστιους αριθμούς με υψηλή ακρίβεια. Βασικά το remath.net δίνει λύσεις σε όσους θέλουν να υπολογίσουν και να κάνουν πράξεις με νούμερα τα οποία ξεπερνούν κατά πολύ το περιοριστικό IEEE 64bit.

Εφαρμογές που έχουν τέτοιες ανάγκες ενδικτεικά είναι:

a. Αεροναυπηγική.

b. Αεροδιαστημικά προγράμματα και προσωμοιώσεις επάνω σε αυτά.

c. Ροές (αέρας και υγρά - Ferrari, Renault και Toyota simulation models).

d. Προσομοιώσεις πυρηνικών σχάσεων και τα συναφή.

e. Έρευνα στη θεωρία πληροφορίας.

f. Κρυπτογραφία και ανάλυση.

g. Βιολογία, νανοτεχνολογία και υβρηδικά συστήματα.

....

Στην ουσία με το remath.net κάποιος μπορεί απο παντού και πάντα να κάνει δουλειά και έρευνα και ταυτόχρονα να μη πληρώνει χιλιάδες δολλάρια την ώρα για ερευνητικά κέντρα τα οποία θα τον αναγκάσουν μάλιστα να βρίσκεται εγγεγραμένος σε συγκεκριμένα πανεπιστήμια ή να χρησιμποποιεί αναγνωρισμένα IP και PC με ειδικά keys. Επίσης κανένα ερευνητικό κέντρο στο κόσμο αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει χιλιάδες bit και είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να υποστηρίξουμε σε μικρό πωλυωνυμικό χρόνο πράξεις με τέτοιους αριθμούς.

Περισότερες πληροφορίες στο: https://www.remath.net/.

Μπορείτε για ένα μήνα να δοκιμάσετε free τις υπηρεσίες μας και να μας βοηθήσετε να τις εξελίξουμε μέσα από τα σχολιά σας και τις απαιτήσεις σας.

Το σύστημα είναι ακόμα σε Beta στάδιο!

Μπορείτε εάν θέλετε επίσης, να δείτε και το παράδειγμα στο επισυναπτόμενο PDF και λίγα λόγια για την εταιρία μας.

Θα ήθελα να σημειώσω ότι web browsers όπως οι Internet Explorer 6 και 7 δεν υπακούν στα διεθνή standards και έτσι δεν υποστηρίζουν τις λειτουργίες του remath.net.

Να σημειώσουμε επίσης ότι πολλά e-mails, όπως το Windows Live Hotmail, μεταφέρει τα e-mail από το remath.net στα junk και δεν υποστηρίζει την ενεργοποίηση των λογαριασμών σας με ένα απλό click αλλά σας ζητά να κάνετε copy paste τα activation keys.

Επειδή στην UMBRELLA είμαστε κυρίως open source community και επίσης συμβαδίζουμε με τα standards θεωρούμε τη Microsoft και τις αδικαιολόγητες τακτικές της απαράδεκτες. Σκεφτόμαστε σοβαρά να την κάνουνμε μάλιστα και black listed. Οπότε εάν προσπαθείσετε να κάνετε χρήση των υπηρεσιών μας με προιόντα Microsoft, είναι πολύ πιθανό να αποτύχετε!

Εμείς σας προτείνουμε τη χρήση του Mozilla Firefox 2.0.14 και 3.0.

Σημείωση:

Το πιστοποιητικό της σελίδας επειδή είναι certified από εμάς, οι Internet browsers το βλέπουν invalid... Αποδεχτήτε το με exception για να γίνει install στον browser σας.

Ευχαριστούμε.

Με εκτίμηση,

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

UMBRELLA Corporation - remath.net.pdf

• Replies 43
  • Created
  • Last Reply

Διορθωστε και το "τυπογραφικο" σας στο CIO (εκτος κι αν σημαινει κατι αλλο απο Chief Executive Officer -CEO ) γιατι δεν νομιζω οτι θα δινει καλη εντυπωση σε οσους το δωσετε να το διαβασουν, ειδικα απο τα μελη της ακαδημαϊκης κοινοτητας που θα ζητησετε να αγορασουν το προγραμμα σας.

"chief information officer" may bee? :p

είναι και η Jovovich στο project? αστειάκι, καλή συνέχεια

Αυτό είναι τώρα διαφήμιση ή εγώ κάτι δεν καταλαβαίνω?:hmm:

Τα παραδείγματα που έχετε στο PDF σας γίνονται όλα σε λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο με ένα πρόγραμμα, εκτός κι αν το PC μου χαρακτηρίζεται υπερυπολογιστής.

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα σχόλια.

Επειδή είμαι ο συνιδρυτής και ο CIO, το CIO είναι σωστό.

Ο άλλος συνηδριτής είναι ο CEO.

Κοινώς είμαι ο Chief Information Officer και ο συνεταιρός μου ο Chief Executive Officer.

Να εξηγήσω λοιπόν μερικά πράγματα.

Το remath.net είναι ένα σύστημα, ένας συνδιασμός από Servers, Interfaces, Customized Boards και Advanced software engineering.

Το παράδειγμά μας προφανώς λοιπόν τρέχει στο σύστημα αυτό!

Το θέμα όμως δεν εστιάζεται στο σύστημα αυτό καθέ αυτό αλλά στο ότι καταφέρνει να κάνει πράξεις απο χιλιάδες bit σε δευτερόλεπτα ή λεπτά και όχι σε μήνες ή χρόνια.

Αφήστε δε που αυτή τη στιγμή το μεγαλύτερο super computer center στο κόσμο και πάλι τα όρια που εμείς πιάνουμε...ΔΕΝ ΤΑ ΠΙΑΝΕΙ!

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Καλησπέρα σας και ευχαριστώ για τις απαντήσεις και τα σχόλια.

Επειδή είμαι ο συνιδρυτής και ο CIO, το CIO είναι σωστό.

Ο άλλος συνηδριτής είναι ο CEO.

Κοινώς είμαι ο Chief Information Officer και ο συνεταιρός μου ο Chief Executive Officer.

Ok, Για να ειμαι ειλικρινης δεν ειχα ξανακουσει οτι υπαρχει κατι τετοιο.

Ζητω συγνωμη.

Επειδή δεν έχω καταλάβει σε τι αναφερόμαστε, πρόκειται περί κάποιου προγράμματος που ισχυρίζεστε ότι μπορεί να εκτελεί πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις σε λιγότερο χρόνο από τα ήδη υπάρχοντα ή είναι κάτι διαφορετικό και εγώ έχω αντιληφθεί λάθος?

Θα ήθελα μια απλή εξήγηση αν είναι εύκολο. :)

Επειδή δεν έχω καταλάβει σε τι αναφερόμαστε, πρόκειται περί κάποιου προγράμματος που ισχυρίζεστε ότι μπορεί να εκτελεί πολύπλοκες αριθμητικές πράξεις σε λιγότερο χρόνο από τα ήδη υπάρχοντα ή είναι κάτι διαφορετικό και εγώ έχω αντιληφθεί λάθος?

Θα ήθελα μια απλή εξήγηση αν είναι εύκολο. :)

Στη δουλειά μου επειδή προσπαθώ να είμαι σοβαρός δεν μου αρέσει να ισχυρίζομαι τίποτα.

Ότι λέω το κάνουμε!

Επίσης σας ανέβασα ένα .PDF που εξηγεί κάποια πράγματα καθώς επίσης μπορείται να μπείτε στο site:

https://www.remath.net/ να διαβάσεται και εκεί τα κείμενα και να γίνεται μέλη ώστε να τα δοκιμάσετε.

Μετά θα καταλάβεται καλύτερα.

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Slow the much oil :hehe:

Δέν ανοίγει το λινκ σου. Ο φοχ μου το δίνει ότι έχει πρόβλημα.

Θα το πω και πάλη αυτό μήπως είναι διαφήμιση?

Slow the much oil :hehe:

Δεν ανοίγει το λινκ σου. Ο φοχ μου το δίνει ότι έχει πρόβλημα

Αυτο γίνεται για το certificate έχει παραχθεί απο εμάς και επειδή δεν το γνωρίζει στο δείχνει εσφαλμένο.

Πρέπει να κάνεις accept και exception για να το δεχθεί.

Επίσης τρέχει μονο σε Mozilla Firefox.

Τα γιατί και πώς, τα έχω ήδη αναφερει όλα στο πρώτο μου post.

Σας παρακαλώ διαβάζεται προσεχτικά να μη λέμε τα ίδια κάθε φορά...

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Όλα τα παραδείγματα που αναφέρονται στο PDF σας λύνονται με το Mathematica αμέσως.

Ποιος ο λόγος ύπαρξης ενός προγράμματος που κάνει τις ίδιες πράξεις σε τόσο μεγαλύτερο χρόνο λοιπόν?

Δεν αμφισβητώ σε καμία περίπτωση το project σας, αλλά προσπαθώ να καταλάβω το σκοπό της ύπαρξής του αυτή τη στιγμή. :)

@VIL

''Τέτοιου είδους ειδήσεις μπορούν να θεωρηθούν σαν καταναλωτική ενημέρωση και όχι διαφήμιση μιας και απο κάτω απο την είδηση γίνεται διάλογος και σχολιασμός, άρα δε δέχεσαι κάτι αδιαμαρτήρητα, αλλά μπορείς να συνεισφέρεις στην καθολική ενημέρωση των μελών με την γνώμη σου'' by astrolabos, και οντως με εκανε να τον πιστεψω ;)

ΔΕΝ ειναι διαφημιση. :)

No offense!

Αλλά για εξηγησέ μου, δηλαδή φίλε nickstamat, εσύ με το Mathematica κάνεις πράξεις με αριθμούς,

ακρίβειας και μήκους 3000 bit?

ΔΕΝ το νομιζω....

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

No offense!

Αλλά για εξηγησέ μου, δηλαδή φίλε nickstamat, εσύ με το Mathematica κάνεις πράξεις με αριθμούς,

ακρίβειας και μήκους 3000 bit?

ΔΕΝ το νομιζω....

Ευχαριστώ.

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation

Δε γνωρίζω φίλε μου τι θα μπορούσε να σημαίνει αυτό που λες στο θέμα των πράξεων. Ένα παράδειγμα θα με βοηθούσε. Δεν ήρθα να το παίξω ξερόλας άλλωστε.

Πάντως, αν αυτός είναι πραγματικά ο στόχος του προγράμματος, τότε ο ισχυρισμός που βασίζεται στο παράδειγμα με τους αριθμούς των 1000 ψηφίων είναι μάλλον άκυρος, αφού μπορεί πολύ εύκολα να αναιρεθεί.

Κάνοντας και μια αναζήτηση στο Google, είδα ότι σήμερα πόσταρες και σε άλλα sites την ίδια διαφήμιση και μάλιστα απάντησες εξαιρετικά υπεροπτικά στην κριτική που δέχτηκε το project.

Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει αυτό το τόσο επαναστατικό concept σας...

Ωραία.

Να βάλουμε λίγο τα πράγματα σε μια σειρά?

Ειναι λογικό να μπερδεύεστε μερικοί γιατί δεν είναι κάτι που το γνωρίζουν πολλοί!

Σήμερα το μέγιστο όριο σε έναν 64bit επεξεργαστή είναι ο αριθμός 2^50 και μάλιστα μόνο σε εξειδικευμένες βιβλιοθήκες όπως η GNU MPLib και ίσως στο Mathematica που μαζί με το Mat Lab για μένα είναι τα κορυφαία εργαλεία για τις επιστημονικές μας δραστηριότητες.

Όμως το όριο αυτό σε συνδιασμό με το όριο του προτύπου IEEE 64bit το οποίο έχει μεγάλα προβλήματα στην ακρίβεια κοντά στα τελεταία bit δυσχαιρένει την διαδικασία εύρεσης και πράξεων με μεγάλα νούμερα.

Μία λύση, ακριβή και πολύ αργή, είναι τα clustering και τα parallel systems. Να μην αναφερθώ σε NUMA...

Όλα καλά και ωραία αυτά αλλά δυστηχώς η χρήση τους δεν έχει στόχο μόνο τα μαθηματικά αλλά είναι γενικού σκοπού όπως παράλληλοι αλγόριθμοι!

Πάμε τώρα στα δύσκολα!

Το μεγαλύτερο project στην εποχή μας για εύρεση μεγάλων αριθμών με πράξεις από παράληλλα συστήματα και μάλιστα πρώτους, είναι το http://www.mersenne.org/.

Εάν διαβάσεις θα δείς ότι έκανε σχεδόν 3 χρόνια να βρεθεί το τελευταίο νούμερο που ποζάρει στο index και έχει μήκος 10 εκατομύρια ψηφία1

Εμείς αυτό το νούμερο το υπολογίσαμε σε πωλυωνυμικό χρόνο...αλλά δε μπορώ να σου πώ σε πόσο;-).

Τωρα πιστεύω καταλαβαίνεις για τι μιλάμε...

Δελαπόρτας Γεώργιος

Co-founder and CIO of

UMBRELLA Corporation:coax:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.