UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #21 Μάϊος 25, 2008 Κάνοντας και μια αναζήτηση στο Google, είδα ότι σήμερα πόσταρες και σε άλλα sites την ίδια διαφήμιση και μάλιστα απάντησες εξαιρετικά υπεροπτικά στην κριτική που δέχτηκε το project.Δεν μπορώ να καταλάβω από πού προκύπτει αυτό το τόσο επαναστατικό concept σας...Όταν σε προκαλούν μάχεσε...ΔΙάβασε τα posts και δες την συνομιλία... "αν μπορεί να θεωρηθεί συνομολία" και βγάλε τα συμπερασματά σου για το επίπεδο τον ατόμων εκεί μέσα....Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
jimakos21 Μάϊος 25, 2008 #22 Μάϊος 25, 2008 Δηλαδη εχεις σχεση με καποια αριθμητικη προοδο??Φαινεται αρκετα ενδιαφερον αλλα δυσκολευομαι να κατανοησω πληρως τηνχρησιμοτητα του project.Θελει ψαξιμο.Αλλα ακουγεται ενδιαφερον
Guest Μάϊος 25, 2008 #23 Μάϊος 25, 2008 Πάμε τώρα στα δύσκολα!Το μεγαλύτερο project στην εποχή μας για εύρεση μεγάλων αριθμών με πράξεις από παράληλλα συστήματα και μάλιστα πρώτους, είναι το http://www.mersenne.org/.Εάν διαβάσεις θα δείς ότι έκανε σχεδόν 3 χρόνια να βρεθεί το τελευταίο νούμερο που ποζάρει στο index και έχει μήκος 10 εκατομύρια ψηφία1Εμείς αυτό το νούμερο το υπολογίσαμε σε πωλυωνυμικό χρόνο...αλλά δε μπορώ να σου πώ σε πόσο;-).Τωρα πιστεύω καταλαβαίνεις για τι μιλάμε...Μάλιστα, αριθμοί Mersenne.Δυσπιστώ, και ίσως ακούγεται κακοπροαίρετο, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά γιατί δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι έχετε βρει ξαφνικά κάτι τόσο επαναστατικό και το διαφημίζετε με τόσο στόμφο και τόση αλαζονεία.Εξακολουθώ να απαιτώ αποδείξεις για όλα αυτά που λέτε και όχι παραδείγματα των 1000 ψηφίων.
UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #24 Μάϊος 25, 2008 Μάλιστα, αριθμοί Mersenne.Δυσπιστώ, και ίσως ακούγεται κακοπροαίρετο, αλλά δεν μπορώ να κάνω διαφορετικά γιατί δεν μπορώ να αποδεχθώ ότι έχετε βρει ξαφνικά κάτι τόσο επαναστατικό και το διαφημίζετε με τόσο στόμφο και τόση αλαζονεία.Εξακολουθώ να απαιτώ αποδείξεις για όλα αυτά που λέτε και όχι παραδείγματα των 1000 ψηφίων.1000 ψηφία = 3000 bit...Για την ώρα είναι limited, όσο είναι free!Με τις gradually χρεώσεις φυσικά όπως καταλαβαίνες, τα πράγματα θα αλλάξουν!Ότι και να πώ είναι λιγο...Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
Guest Μάϊος 25, 2008 #25 Μάϊος 25, 2008 1000 ψηφία = 3000 bit...Αυτή τη διευκρίνηση ήθελα. Δηλαδή πριν που αναφέρθηκες στο Mathematica είπες ότι δεν μπορώ να κάνω πράξεις ακριβείας και μήκους 1000 ψηφίων? Μόλις έκανα. Και 2000 μη σου πω.
UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #26 Μάϊος 25, 2008 Μην συγκεντρώνεσε σε ένα νούμερο,το θέμα είναι ότι γενικότερα τα οριά μας και η ταχυτητές μαςκαθώς και η διευκόλυνση που προσφέρουμε μέσω web είναι απίστευτησε σχέση με ένα κλειστό σύστημα...Πιστεύω να πιάνεις το big picture!Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
Guest Μάϊος 25, 2008 #28 Μάϊος 25, 2008 Μα ποιες ταχύτητες βρε άνθρωπε? Δηλαδή παρουσιάζετε ως κατόρθωμα τον υπολογισμό μερικών απλών παραστάσεων σε 2 λεπτά, όπως για τη ρίζα στο PDF?Έλεος, προσπαθώ να πιάσω το big picture αλλά μάλλον δεν το βλέπω... ή μάλλον δεν είναι και τόσο big...UMBRELLA = qtgeogoogle is your friendΤο ξέρω κι αυτό αλλά δεν καταλαβαίνω τη σημασία...
RazoR Μάϊος 25, 2008 #29 Μάϊος 25, 2008 Μα ποια pic picture ρε φιλε μου, αν απ'την μια λες οτι δεν γινεται να κανεις πραξεις 1000 ψηφιων με το Mathematica ενω αποδεδειγμενα γινεται, και αρκετα παραπανω, ποια ειναι η μεγαλη εικονα που πρεπει να "πιασουμε" δηλαδη?Φιλικα,
UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #30 Μάϊος 25, 2008 To Mathematica έχει όριο το IEEE 64 bit το οποίο μεταφράζεται σε έναν 32bit CPU: 2^37 ΜΑΧ και στον 64bit CPU: 2^50 ΜΑΧ.Όταν εμείς κάνουμε πράξεις με 2^MAX+?... bit!To άν δηλαδή εσύ κάνεις γρήγορη μια πράξη για ένα όριο συγκεκριμένο εμάς δε μας αγγίζει γιατί εμείς έχουμε πωλυωνυμικές ταχύτητες για κάθε όριο 2^ΜΑΧ+?...Δηλαδή πράξεις που δε κάνεις με το PC σου αλλά και ούτε με το καλύτερο super computer center αυτή τι στιγμή, σε μετρήσιμο χρόνο.Πόσο πιο απλά να το πώ?Όταν είναι έτοιμο φυσικά όλοι σας θα κατανοήσεται καλύτερα αλλά πιστέυω ότι είμαι σαφής.Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
greekfragma Μάϊος 25, 2008 #31 Μάϊος 25, 2008 επειδη και γω ακομα δεν εχω καταλαβει.,......το συγκεκριμενο προγραμμα επιτρεπει ακομα και σε εναν απλο υπολογιστη να κανει πραξεις που σουπερ μηχανηματα δεν μπορουν?ανεξαρτητα απο επεξεργαστικη δυναμη?συνωνυμια?http://www.noobwars.gr/forum/lofiversion/index.php/t26526.html
UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #32 Μάϊος 25, 2008 Δεν είναι πρόγραμμα είναι σύστημα!!!!Μπείτε συνδεθείτε και δοκιμάστε!Εφόσον δεν έχει να κάνει με το CPU σου μην αγχώνεσαι!Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
RazoR Μάϊος 25, 2008 #33 Μάϊος 25, 2008 Noobwars λοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοολ
Guest Μάϊος 25, 2008 #34 Μάϊος 25, 2008 Αν οι χρόνοι που απαιτούνται για τον υπολογισμό ενός τέτοιου τεράστιου αριθμού είναι ανάλογοι αυτών που απαιτούνται για τον υπολογισμό αριθμών με 1000 ψηφία, τότε ζήτω που καήκαμε.
greekfragma Μάϊος 25, 2008 #35 Μάϊος 25, 2008 Δεν είναι πρόγραμμα είναι σύστημα!!!!Μπείτε συνδεθείτε και δοκιμάστε!Εφόσον δεν έχει να κάνει με το CPU σου μην αγχώνεσαι!Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporationνα στο πω λιγο απλα.ερχεσαι απο το πουθενα με 0 ποστ σε ενα τεχνολογικο φορουμ.και ξαφνικα μας λες για μια σουπερ ντουπερ ανακαλυψη.και πες οτι ειναι οπως τα λες.στη συνεχεια μου λες οτι τα πιστοποιητικα ασφαλειας της σελιδας δεν περνανε ως εμπιστα απο τη MS για χ/ψ λογους.και πες οτι ειναι οπως τα λες.ποιος θα μου δωσει τα εχεγγυα εαν εισαι κακοβουλος χρηστης?γιατι πρεπει να σε πιστεψω και να μπω στο χωρις πιστοποιητικα ασφαλειας site σου?απαντησε μου τα παραπανω και εδω ειμαστε
UMBRELLA Μάϊος 25, 2008 Author #36 Μάϊος 25, 2008 Όπως είπα είναι πωλυωνιμικοί χρόνοι...Ας μη πώ άλλα, θα τα δούμε σε λιγο καιρό όταν το σύστημα θα είναι βελτιστοποιημένο.Ευχαριστώ για την υπομονή σας.Εν τω μεταξύ, παρακαλώ τεστάρετε το στο site και φυσικά θέλω τις απόψεις σας και τα σχολιά σας μέσα από το contact form.https://www.remath.net/Καλό σας βράδυ.Δελαπόρτας ΓεώργιοςCo-founder and CIO ofUMBRELLA Corporation
RazoR Μάϊος 25, 2008 #37 Μάϊος 25, 2008 Fragma για ακριβως αυτον τον λογo πατησα deny και απλως δεν μπηκα στην σελιδα. Δεν μπορω ετσι απλα να εμπιστευομαι τον καθενα, end of story.
greekfragma Μάϊος 25, 2008 #38 Μάϊος 25, 2008 εγω παλι θελω να το παω παραπερα.να κλειδωθει το θεμα και να σβηστει το link για να μην μπει κανεις αφελης.το κλειδωμα και το σβησιμο του link να λειτουργησει ως ασφαλιστικη δικλειδα απο τη Δ.Ο για τα μελη μεχρι να μπορεσει καποιος (Δ.Ο. ή μελος) να επιβεβαιωσει τα λεγομενα του κ.Δελαπορτα.
RazoR Μάϊος 25, 2008 #39 Μάϊος 25, 2008 Μεχρι να αποδειχτει το αντιθετο, οφειλω να συμφωνησω... * Edit * Συμφωνησω δεν συμφωνησω χεστηκατε βεβαια, αλλα λεμε τωρα
Guest Μάϊος 25, 2008 #40 Μάϊος 25, 2008 Εγώ μπήκα... Max. 1000 digits?? Τι είναι αυτά? Άλλα δε λέγαμε ως τώρα?Εν πάσει περιπτώσει... I couldn't care less...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.