Jump to content

Ποιός είναι ο τρόπος ψύξης του επεξεργαστή σας?


Captain

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Ύστερα από την έγκριση της πτυχιακής μου εργασίας με θέμα ''Μελέτη μεθόδων ψύξης και υπερχρονισμένου επεξεργαστή και εφαρμογή αυτών'' που πραγματοποιείται στα πλαίσια των σπουδών μου στο ΤΕΙ Θεσσαλονίκης στο τμήμα Ηλεκτρονικής, θα χρειαστώ την βοήθεια όλων σας.Βέβαια υπάρχει αντίστοιχο θέμα, αλλά αφού και οι moderator kai admin ενέκριναν και αυτοί την πρόταση μου και καθώς τα δεδομένα αλλάζουν, θα ήθελα να με βοηθήσετε όλοι και να ψηφίσετε.

Το ερώτημα είναι τι ψύξη χρησιμοποιείται εσείς στο προσωπικό σας ηλεκτρονικό υπολογιστή. Θα βάλω και παραπάνω επιλογές από τις κλασικές γιατί στην εργασία μου έχω αναλυτική περιγραφή όλων των δυνατών μορφών ψύξης.Ασφαλώς και σαν ψυξη24/7 δεν είναι το άζωτο και ο ξηρός πάγος οπότε και δεν τα βάζω.Συνεπώς βάζω όλα τα υπόλοιπα ξεχωριστά.

Τα αποτελέσματα θα αναρτηθούν και αυτά στην εργασία μου. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη ψήφο-βοήθεια σας.

Eγω χρησιμοποιουσα ανεκαθεν aero-Cooling και μια χαρα ειμαι και το overclock μου και ολα ωραια και ομαλα...και η ψυκτρα απο μαμα εε!! :turn:

Φιλε μου θα μπορουσες να κανεις και ενα poll σχετικο.

Καλη επιτυχια με την εργασια σου :book:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.