Jump to content

Αγορα καρτας ati για mmo και strategy

Rez7nor

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Παιδια σκεφτομαι να αγορασω καρτα γραφικων τα παιχνιδια που παιζω ειναι wow/warhammer online/warhammer dawn of war 2 σε αναλυση 1680χ1050 θα ειμαι αναμεσα σε 4850 και 4870 ο επεξεργαστης ειναι 9950 black στα 3gz (πιθανον να παει και πιο πανω εχω νερακι αλλα φοβαμαι το κλοκ επειδη δεν ξερω να το κανω) ποια καρτουλα να παρω για να μπορω να παιξω να παραπανω παιχνιδια στο full?Ποια καρτα εχει καλο συστημα ψυξης?

σε αυτη την αναλυση εγω θα σου προτεινα 4850! τωρα αν τα λεφτα δεν ειναι προβλημα τοτε με 4870 δεν θα χασεις οπως και να χει το πραγμα...αν και το 1gb ειναι too much...

εγω 4850 ειμαι και δεν εχω κανενα παραπονο στις ιδιες αναλυσεις!

Ο AMD δεν είναι λίγο bottleneck για αυτή την κάρτα;

αμφιβαλλω, και ειδικα με την 4850! ποσο να κοψει ο cpu? 3 γιγα ειναι 3 γιγα οπως και να το κανουμε και 4 πυρηνες ειναι 4 πυρηνες!!!τι πρεπει να εχουμε δηλ. για να μην εχουμε bottleneck???

γιατι οχι δηλαδη 4870 512?

Και καλά για να μην έχει πρόβλημα με την ανάλυση, αλλά τον διαβεβαιώνω πως δεν θα έχει.Την ίδια κάρτα έχω και εγώ και δεν έχω κανένα πρόβλημα σε ανάλυση 1680x1050...:p

γιατι οχι δηλαδη 4870 512?

γιατι η καρτα αυτη τα χρειαζεται τα παραπανω ΜΒ.

εχει αρκετη δυναμη.

ασε που η διαφορα στη τιμη ειναι αστεια.

αν ειναι να παρεις τωρα 4870 και μετα 4870χ2 δεν αξιζει.παρε με τη μια 4870χ2

η βρες μια μτχ 4850 να μη σκασεις πολλα λεφτα και οταν δε σε καλυπτει πας σε 4870χ4 (με αυτο εννοω οτι θα εχουν βγει νεοτερες)

ρε παιδια 4870Χ2 σε 1680*1050?:fist:

ειναι κριμα τα $$$ θα πανε χαμενα...συμφωνω με τον gomar- παρε μια μεταχειρισμενη 4850 ή εστω μια 4870 ανεξαρτητως mb και θα εισαι αρχοντας! θα γλιτωσεις στα χαλαρα 200+ τα οποια αν καιγεσαι να χαλασεις παρε ssd που γιναν και πολυ της μοδας:pleasantry:

http://www.zalman.co.kr/ENG/product/Product_Read.asp?idx=196

Αυτο ειναι το τροφοδοτικο λες να την σηκωσει?

φιλε εχω το τροφοδοτικο που λες στο λινκ και δεν ειχα το παραμικρο προβλημα, αθορυβο, σταθερο...τερας!!!

λογικα με το cpu που αναφερεις, 2-3 σατα, την 4870Χ2, και τα υπολοιπα δεν εχεις προβλημα! εγω ειχα την 2900ΧΤ overclocked μαλιστα (οπως και ο επεξεργαστης), που τραβαει την μιση ΔΕΗ και δεν ειχα προβλημα...υπαρχει βεβαια και το psu calculator (google it) αλλα δεν το πολυεμπιστευομαι!

Προχωρα!!!:happy2:

αμφιβαλλω, και ειδικα με την 4850! ποσο να κοψει ο cpu? 3 γιγα ειναι 3 γιγα οπως και να το κανουμε και 4 πυρηνες ειναι 4 πυρηνες!!!τι πρεπει να εχουμε δηλ. για να μην εχουμε bottleneck???

Σημασία έχει η αρχιτεκτονική. Οι πολλοί πυρήνες δε σε βοηθάνε στα games. Και 3ghz μπορεί να έχει και ένας athlonxp. Δεν έχει να λέει. Μέχρι και phenom που είχα παρακολουθήσει το θέμα, ήταν σαφέστατο το bottleneck για τις high end κάρτες. Δεν ξέρω αν με τους phenom2 έχει γίνει τόσο μεγάλη πρόοδος...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.