Jump to content

προβλημα με CD

dimitris2979

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδια εχω ενα CD που εχει καποιες γρατσουνιες απο κατω οι οποιες σε ορισμενα σημεια δεν αφηνουν τον υπολογιστη μου να το διαβασει. μηπος ξερει κανεις καποιον τροπο να μπορεσει ο υπολογιστης μου να το αναγνωρισει.

* εγω ξερω κατι με οδοντοκρεμα. μπορειτε να μου πειτε καποια λυση?

ευχαριστω!

Με κάτι τέτοιο παίζει να γίνει η δουλειά σου.Εκτος αν είναι πολύ χαλια το cd με βαθιές γρατζουνιές τότε.Τότε δεν φτιάχνει με κάποιο τρόπο.

:)

Με την οδοντόκρεμα δεν ξέρω τι παίζει, αλλά καλύτερα να μην το δοκιμάσεις γιατί μπορεί να δημιουργήσεις πρόβλημα στο φακό. ;)

Στην περίπτωση αυτή γιατί έχω ένα cd σε κατάσταση εντελώς χάλια, μπορείς να πάρεις image για να σώσεις τα δεδομένα;

Άμα το μάτι του drive δεν μπορεί να διαβάσει το cd πως θα πάρεις image?:p

Δεν μπορείς :D

Υπάρχει και το άλλο όμως... να διαβάζει το cd και να μην μπορείς να αντιγράψεις τα αρχεία σου γιατί κάποιο είναι χτυπημένο.

Χλωμό. Αν έχει καταστραφεί η επιφάνεια δεν γίνεται τίποτα. Δοκίμασε να το βάλεις σε άλλο υπολογιστή με άλλο drive, μερικοί τα καταφέρνουν καλύτερα.

εγω παρατηρησα οτι οι σταθεροι υπολογιστες διαβαζουν καλυτερα τα cd παρα τα laptop.

επισης ενα προγραμμα που ξεπερναει τις γρατσουνιες κατα καποιο τροπο ειναι το isobuster.με αυτο ελυσα το προβλημα με τις γρατσουνιες:clap:

Η συσκευή είναι μια χαρά. Το δισκάκι έχει τα μαύρα του χάλια....Ευχαριστώ για τη βοήθεια :thank_you2:

Η συσκευή είναι μια χαρά. Το δισκάκι έχει τα μαύρα του χάλια....Ευχαριστώ για τη βοήθεια :thank_you2:

Η καλύτερη λύση και φθηνή που έχω βρεί είναι αυτή http://www.letsbuy.gr/product_info.php?cPath=24_104&products_id=681

αλλά δεν νομίζω να κάνει για βαθιές χαρακιές....

αμα κακομεταχειρίζεσαι τα δισκάκια να παίρνεις scratchproof....:rolleyes:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.