Jump to content

hp 6715s προβλημα μεγαλο

spessartite

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

παιδιά εχω ενα hp 6715s το οποίο μέχρι τώρα δούλευε κανονικά ξαφνικά ενώ ήταν αναμένω βγάζει η οθόνη όπως η τηλεόραση δεν έχει σήμα σαν χιόνια ας πούμε και από εκείνη την στιγμή και μετά δεν καταφέρνει να μπει στα win το σβήνω το ανάβω άντε ξεκινάει λίγο βγάζει τα προκαταρτικα hp και ρέστα τα γράμματα σαν να μην αποτυπώνονται καλά στην οθόνη και νεκρό τη μπορει να ΦΤΑΙΕΙ ρε παιδιά? να χτύπησε σκληρός? motherboard? κάρτα γραφικών? είναι και ξένο ρε παιδιά πλζζζζ

εγγύηση έχει?

μπορείς να βγάλεις καμιά φωτογραφία τη στιγμή που φαίνονται τα "χιόνια" ή ότι άλλο δεν δείχνει φυσιολογικό?

εγγύηση έχει?

μπορείς να βγάλεις καμιά φωτογραφία τη στιγμή που φαίνονται τα "χιόνια" ή ότι άλλο δεν δείχνει φυσιολογικό?

κάποια παιδιά μου είπαν οτι μπορει να είναι η κάρτα γραφικών αν ναι πως αλλάζει φίλε μου κανονικά όπως στα περισσότερα πσ τουλάχιστον όπως ξέρω στα δεσκτοπ στα λαπτοπ όμως? πως?

δεν απάντησες στις ερωτήσεις μου........βοήθα για να βοηθήσω:)

για την ακρίβεια όταν ήταν ανοικτό όπως μου ειπε η αδελφή μου και όπως το είδα εγω μετά οχι ακριβώς χιόνια αλλα ξέρεις σαν να ειχε πάθει ηλεκτροπληξία χαχααχχα δλδ ειχε πως να το πω σαν να ειχε κρεμάσει η οθόνη με με διάφορες καρτεσιανές γραμμές και σαν γκζιν γκζιν να κάνει η οθόνη με συγχωρείς αν γίνομαι λίγο μικυ μαους φιλε μου αλλα ετσι ειναι τι διαολο ειναι ρε φιλε μου?

η περιγραφή ήταν όλα τα λεφτά:hehe:

μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις καμιά φωτογραφία από κινητό έχοντας το ανοιχτό και να δείχνει τα καρτεσιανά γκζιν γκζιν?

η περιγραφή ήταν όλα τα λεφτά:hehe:

μπορείς σε παρακαλώ να βγάλεις καμιά φωτογραφία από κινητό έχοντας το ανοιχτό και να δείχνει τα καρτεσιανά γκζιν γκζιν?

axaxaaxx αστα να πάνε φιλε μου έγινα μικι μαους αχαχαχ τι φώτο να βγάλω τώρα όποτε το πατάω να ανοίξει δεν βγάζει τίποτε μαύρη η οθόνη συνέχεια τι φ10 να μπω μπιος τίποτε θα φάει σουτ απο παράθυρο αμα πια τι ήθελα και γύρισα απο Ταΐλάνδη τι να είναι βρε φιλαράκο? να δοκιμάσω να το πατήσω κάτω οπως ο τουιτι?:dance3:

σύνδεσε το σε μια οθόνη υπολογιστή με την μπλε θύρα d-sub που έχει.

εάν δουλέψει σωστά έστω και σε λάθος ανάλυση τότε δεν είναι κάρτα γραφικών αλλά οθόνη (είτε τα ηλεκτρονικά μέρη πίσω από τον κρύσταλλο) είτε το inverter.

σε κάθε περίπτωση κάνε για αρχή το πείραμα με την σύνδεση σε εξωτερική οθόνη και εδώ είμαστε.:flower:

σύνδεσε το σε μια οθόνη υπολογιστή με την μπλε θύρα d-sub που έχει.

εάν δουλέψει σωστά έστω και σε λάθος ανάλυση τότε δεν είναι κάρτα γραφικών αλλά οθόνη (είτε τα ηλεκτρονικά μέρη πίσω από τον κρύσταλλο) είτε το inverter.

σε κάθε περίπτωση κάνε για αρχή το πείραμα με την σύνδεση σε εξωτερική οθόνη και εδώ είμαστε.:flower:

ναι έχει μπλε θήρα το λαπτοπ αλλα η οθόνη του ντεσκτοπ που εχω δεν έχει κάτι ανάλογο τι κανω?

αν το καλώδιο σύνδεσης που έχεις μεταξύ κάρτας γραφικών και οθόνης είναι με τους λευκούς γκρι ακροδέκτες ψάξε στο κουτί της κάρτας γραφικών για κάτι σαν αυτό

ATI%20DVI-DSUB%202.jpg,

θα σου μετατρέψει το ψηφιακό κούμπωμα σε αναλογικό που δέχεται το laptop.

χμμ..βασικά ψάχνεις το ανάποδο της εικόνας.......αρσενικό μπλε σε θηλυκό γκρι-άσπρο.

αλλλιώς ψάξε για το κλασσικό μπλε καλώδιο από παλιότερο υπολογιστή και δες μήπως η οθόνη έχει και μπλε είσοδο.

φιλε μου εκανα και αυτο που ειπες βρήκα ενα μπλε καλώδιο το εβαλα το συνδεσα με την οθονη που εχω εσβησα το σταθερό και άναψα το λαπτοπ αλλα τιποτε δεν εμφάνισε και σε αυτην την οθονη τι αλλο ρε γμτ?

φιλε μου εκανα και αυτο που ειπες βρήκα ενα μπλε καλώδιο το εβαλα το συνδεσα με την οθονη που εχω εσβησα το σταθερό και άναψα το λαπτοπ αλλα τιποτε δεν εμφάνισε και σε αυτην την οθονη τι αλλο ρε γμτ?

Μπορεί τότε να είναι κάρτα γραφικών. Όμως αν είναι κάρτα γραφικών και είναι onboard τι κάνεις; Αλλαγή μητρικής μάλλον..

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.