dunkel_Stern Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Μάϊος 22, 2009 έχει βρει κανένας ανεμιστήρα για το coolermaster Cosmos-S?εγώ επειδή πήρα τους πάντες αρχίζοντας από το πλαίσιο k τελειώνοντας στον τυπά τις γειτονιάς δεν βρήκα tpt.και επειδή πολλοί την έχουν πάθει με το "ανεμιστιρι" έλεγα να μαζευτούμε κάμποσα άτομα k να παραγγείλουμε μερικά από 'δω
ερμαρος Μάϊος 22, 2009 #3 Μάϊος 22, 2009 ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ αλλα ο φαν σου δεν εχει γριλια;ο δικος μου εχει...:yes4:
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #4 Μάϊος 22, 2009 ελπιζω να μην ειμαι οφ τοπικ αλλα ο φαν σου δεν εχει γριλια;ο δικος μου εχει...:yes4:γριλια=?
Jason Μάϊος 22, 2009 #5 Μάϊος 22, 2009 Τα cosmos s που πουλάνε τώρα έχουν γκρίλια για να αποφύγουν αυτό το σπάσιμο στους έλικες Του dunkel_Stern πρέπει να είναι πιο πριν από το δικό σου ερμαρε για αυτό δεν θα έχει !
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #6 Μάϊος 22, 2009 Τα cosmos s που πουλάνε τώρα έχουν γκρίλια για να αποφύγουν αυτό το σπάσιμο στους έλικες Του dunkel_Stern πρέπει να είναι πιο πριν από το δικό σου ερμαρε για αυτό δεν θα έχει ! by the way παίζει να μου στείλουν τα @@ μου gt έχω κάνει κάποια mods στην βάση ώστε να χωράει k η "ψιχτρα" του επεξεργαστή μου αλλα με λίγο photoshop olla διορθώνονται
Jason Μάϊος 22, 2009 #7 Μάϊος 22, 2009 Εσύ ξέρεις...αλλα το πολύ πολύ πάρε αυτόν εδώ και ξεμπέρδευε.. (Δεν μπαίνει απόλυτα.. αλλα με λίγο θερμοκολλα γίνετε τζαμι.) Είναι λιγάκι πιο μικρός απλά και δεν μπαίνουν βίδες edit:http://www.thelab.gr/showpost.php?p=746070&postcount=37
sofos1990 Μάϊος 22, 2009 #8 Μάϊος 22, 2009 Eπίσης υπάρχει και η περίπτωση να μην βάλεις καθόλου ανεμιστήρα, έτσι και αλλιώς από ότι θυμάμαι δεν έκανε και τίποταΑλλά γιατί δεν βγάζεις μια φωτογραφία να την στείλεις όπως εγώ....δεν έχει σημασία να φαίνεται όλος ο ανεμιστήρας, αλλά μόνο το κομμάτι που είνια σπασμένος
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #9 Μάϊος 22, 2009 Eπίσης υπάρχει και η περίπτωση να μην βάλεις καθόλου ανεμιστήρα, έτσι και αλλιώς από ότι θυμάμαι δεν έκανε και τίποταΑλλά γιατί δεν βγάζεις μια φωτογραφία να την στείλεις όπως εγώ....δεν έχει σημασία να φαίνεται όλος ο ανεμιστήρας, αλλά μόνο το κομμάτι που είνια σπασμένος ρε φιλε τι mail έστειλες? μονο την photo του ανεμιστήρα k το σχετικό "χάλασε k.t.l."?
Jason Μάϊος 22, 2009 #10 Μάϊος 22, 2009 ρε φιλε τι mail έστειλες? μονο την photo του ανεμιστήρα k το σχετικό "χάλασε k.t.l."? yeap Δεν χρειάζεται κάτι παραπάνω..Στην cOOlermaster είναι γνωστό το πρόβλημα με το σπάσιμο του έλικα σε cosmos s.
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #11 Μάϊος 22, 2009 yeapΔεν χρειάζεται κάτι παραπάνω..Στην cOOlermaster είναι γνωστό το πρόβλημα με το σπάσιμο του έλικα σε cosmos s. έστειλα mail στο info@coolermaster.de με 3 φωτός στις οποιες έβαλα k την ταυτότητα... ...άντε να δούμε και tnx man
sofos1990 Μάϊος 22, 2009 #12 Μάϊος 22, 2009 Εγώ αρχικά είχα γραφτεί στο forum και μίλησα με ένα παιδί από εκεί και μου είπε σε ποιόν να στείλω email, είναι αν θυμάμαι καλά ένας που ασχολείται με αυτό στην E.U, oπότε έστειλα σε εκείνον αλλά σε όποιον και να στείλεις θα σου απαντήσει Mια εβδομάδα έκανε ο ανεμιστήρας να έρθει και φυσικά δεν πληρώνεις ούτε ένα Ε
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #13 Μάϊος 22, 2009 Εγώ αρχικά είχα γραφτεί στο forum και μίλησα με ένα παιδί από εκεί και μου είπε σε ποιόν να στείλω email, είναι αν θυμάμαι καλά ένας που ασχολείται με αυτό στην E.U, oπότε έστειλα σε εκείνον αλλά σε όποιον και να στείλεις θα σου απαντήσει Mια εβδομάδα έκανε ο ανεμιστήρας να έρθει και φυσικά δεν πληρώνεις ούτε ένα Ε φιλε τέλεια.. αλλα φοβάμαι μην μου τα "χαναμαμισει" όλα ήμουν ανάμεσα στο να βάλω custom plexi με 2X120 fans.. θα μου έβγαινε 40-50E όλο το κόλπο αλλα αφού βγαίνει τσάμπα...
sofos1990 Μάϊος 22, 2009 #14 Μάϊος 22, 2009 Πάρε τον ανεμιστήρα να υπάρχει, γιατί σε πιθανή μεταπώληση ποτέ δεν ξέρεις......από εκεί και πέρα απλώς θέλει προσοχή το όλο θέμα...Άποψη μου να βάλεις/αγοράσεις/φτιάξεις κάτι σαν fan guard....αλλιώς βάζεις πλέξι που είναι και πιο ωραίο.....Αν για μετά αντί τον ανεμιστήρα αποφασίσεις να βάλεις πλέξι υπάχει ήδη έτοιμο πάντωςhttp://www.plaisio.gr/product.aspx?product=1182668&catalog=20&category=69977847&page=3
dunkel_Stern Μάϊος 22, 2009 Author #16 Μάϊος 22, 2009 εδώ λέμε πως με 40E θα έχει τα πάντα k "ανεμιστιρια" k καμένο με laser σχέδιο πάνω στο πλέξει k δεν ξέρω k εγώ τι......απλά το side window το έτοιμο στο μονο που θα με βοηθούσε είναι gt βαριέμαι στο παρόν σύστημα να πάρω μετρα αλλα για 40Extra E θα ξεβαρεθώ
Vaskap Μάϊος 22, 2009 #17 Μάϊος 22, 2009 http://www.coolermaster.nl/shop/Παρε και προστατευτικό (συρματινη γριλια)....Αν και είναι γρήγοροι εναι λιγακι ακριβά τα ταχυδρομικά παντως
dunkel_Stern Μάϊος 25, 2009 Author #18 Μάϊος 25, 2009 παιδιά 1000+ ευχαριστώ!!! (gt σαν mlkas θα πήγαινα k θα αγόραζα fan)... ... μου στείλανε απάντηση σήμερα να μου ζητήσουν την διεύθυνση μου για να μου τον στείλουν
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.