jimakoZzz Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 #1 Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 19, 2009 Καλημερα!απο χθες κτ εχει παθει το pc μου..οταν παω να το ανοιξω δεν ανοιγει καν..αναβουν τα λαμπακια αλλα τπτ..ουτε το "μπιπ" απο τα bios δεν κανει!παταω reset παλι τπτ και αφου τ κλεισω και το ξανανοιξω απο τον διακοπτη πισω κτ γινετε αλλα μου βγαζει το μυνημα overclocking failed ενω εγω δεν εχω κανει overclocking!
Jason Ιούνιος 19, 2009 #2 Ιούνιος 19, 2009 Πατα καλύτερα το 24 pin που βρίσκετε στην μητρική όπως και το ρεύμα του cpu !Κανε και ένα reset bios μήπως και φτιάξει.(Βγάλε την μπαταρία ενοώ και ξαναβαλθεί μετά από 1 λεπτό,το κουμπί του psu από πίσω να είναι κλειστό.)
Jason Ιούνιος 19, 2009 #4 Ιούνιος 19, 2009 Αφού μας λες ότι δεν ανοίγει καν δεν νομίζω να είναι από την ζεστη.Αν θες όμως κοίτα την ψύχτρα σου αν πατάει κανονικά.
jimakoZzz Ιούνιος 19, 2009 Author #6 Ιούνιος 19, 2009 μα μετα απο προσπαθειες και ανοιγοκλεισομο τοθ διακοπτη του τροφοδοτικου ανοιγει
jimakoZzz Ιούνιος 20, 2009 Author #9 Ιούνιος 20, 2009 αλλα μετα απο προσπαθειες...πιστεβω πως τυχαια ανοιγει
vagchrist Ιούλιος 2, 2009 #16 Ιούλιος 2, 2009 τι εγινε παιδια απογορευεται πανω απο δυο λεξεις στο thread?:jump: το τροφοδοτικο το κοιταξες αυτο κανει τετοια κολπα
vagchrist Ιούλιος 2, 2009 #18 Ιούλιος 2, 2009 βαλε αλλο τροφοδοτικο να δεις αν φταιει αυτο τουλαχιστον να αποκλεισεις κατι για να ψαξεις τα υπολοιπα αν δεν εχεις βαλτο σε αλλο μηχανημα να δεις τι κανει
Jim@kiS Ιούλιος 2, 2009 #19 Ιούλιος 2, 2009 σιγουρα ειναι το psu γιατι τα ειχα και εγω αυτα..Εκανα ταμα για να ανοιξει
zapata Ιούλιος 3, 2009 #20 Ιούλιος 3, 2009 Για πιθανες λυσεις κοιταξε αν ολα τα καλωδια ειναι καλα ενωμενα(που δεν νομιζω να φταιει αυτο) οποτε πιθανοτερο οπως σου αναφερανε και οι φιλοι ειναι το τροφοδοτικο και εμενα σε καινουργιο Pc ειχα ενα Tagan 700αρι και δεν επαιρνε μπροστα(αναβε για 2-3sec και εσβηνε) εψαχνα μια μερα να δω τι φταιει...Οποτε δοκιμασε καποιο τροφοδοτικο φιλο σου η αν εχεις εγγυηση πηγαινε το στο καταστημα να στο κοιταξουν σε μια μερα θα εισαι ετοιμος και βγαινεις απο τον κοπο να βαζεις-βγαζεις τροφοδοτικα....Ελπιζω να βοηθησα
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.