Jump to content

Log On to Windows

amateur

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

Καλησπέρα,

Έκανα το pc μου μέλος του Workgroup της εταιρείας. (Δεξι κλικ στο Μy computer-> Καρτέλα Computer Name-> change ).

Μου ζήτησε επανεκκίνηση και τωρα για να συνδεθω στα Windows μου ζητάει user name και password!

Πρωτη φορά το κάνει αυτό.

Δοκίμασα όλους τους πιθανούς κωδικούς (π.χ. admin - administrator κτλ) αλλά εμφανίζεται το εξής μήνυμα :

the system could not log you on. Make sure your user name and domain are correct, then type your password again.

Δοκίμασα και μία πατέντα που μου είπε ο προιστάμενος μου να βγάλω την μπαταρια και να την ξαναβάλω αλλά τίποτα.

Δοκίμασα σε safe mode, τιποτα

Υπάρχει καμία ιδέα πως γιατί ο Η/Υ απέκτησε προσωπικότητα?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Καταρχην εβαλες το pc σου σε domain ή απλα αλλαξες το ονομα του Workgroup? Γιατι αλλο το ενα και αλλο το αλλο.Αν αλλαξες μονο το ονομα του Workgroup τοτε κανονικα δεν θα σου ζηταγε username/password. Οποτε αλλαξες το pc σου ωστε να ειναι μελος ενος domain. Εχετε Server στην δουλεια σου?

Οταν φτασεις στο log on screen τσεκαρε στο πεδιο τομεας/domain να λεει: "το ονομα του pc σου" (αυτος ο υπολογιστης) και οχι το ονομα του τομεα πχ αν το ονομα του pc σου ειναι PC1 και το ονομα που εβαλες για το domain ειναι Mywork θα πρεπει να αλλαξεις απο το dropdown box την επιλογη σε | PC1 - Αυτος ο υπολογιστης |. Αν δεν σου εμφανιζει το 3 πεδιο "Τομεας" τοτε πατησε το κουμπι που εχει απο κατω που λεει "περισσοτερα" ή "more".

Ελπιζω να βοηθησα!:look:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.