Alouvatar Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2010 #1 Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 16, 2010 Καλησπέρα Ξέρει κανείς κάποιο πρόγραμμα όπως windows movie maker για video editing, που να είναι αρκετά καλό? Θα προτιμούσα να είναι free (αλλά και να μν είναι δν πειράζει ). Δεν θέλω τίποτα εξεζητημένο, πιο πολύ για να μοντάρω κάνα βιντεάκι + πρόσθεση μουσικής και τέτοια. Thanks in advance
BloodMage Μάρτιος 16, 2010 #3 Μάρτιος 16, 2010 Pinnaclehttp://www.pinnaclesys.com/PublicSite/uk/Home/
mariosdeme Μάρτιος 16, 2010 #4 Μάρτιος 16, 2010 Αν θέλεις κάτι απλο movie maker η λύση, για πιο προχωρημένους το sony vegas και το Adobe premiere είναι τα καλύτερα προγραματα για video editing
Aligator21 Μάρτιος 17, 2010 #5 Μάρτιος 17, 2010 Πολύ δύστροπο αυτό το Vegas όμως ρε γαμώτο!Με παιδεύει συνέχεια, αλλά ομολογώ είναι το καλύτερο που έχω δει μέχρι στιγμής.
Dodo Μάρτιος 17, 2010 #6 Μάρτιος 17, 2010 GV EDIUS!!!! Απλα κορυφαίο! Επαγγελματικό και εύκολο στην χρήση του.. Για την τελευταία εκδοση μάλιστα εβγαλαν και ae plugins bridge ωστε να μπορείς να χρησιμοποιείς Τα εφφέ του after effects.. ! Εχω δοκιμάσει πολλά προγράμματα και το θεωρώ απλά τελειο.
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.