Jump to content

περι ssd ερωτησεις

p_under

Recommended Posts

Δημοσιεύτηκε

καλησπερα επειδη ειμαι πολυ μπερδεμενος με το θεμα αυτο, θελω να ρωτησω 2-3 πραγματα αυτους που εχουν κ ξερουν πιο πολλα απο μενα . λοιπον η πολυφορεμενη ερωτηση ειναι θελω να αγορασω ssd αλλα ποιον . πιο αναλυτικα θελω εναν ssd για το htpc-download pc μου . ο λογος που θελω να του βαλω ssd ειναι οτι τις περισσοτερες ωρες χρησης τις κανω σε αυτον παρα στον "καλο" μου . ο ενλογο υπολογιστης ειναι ενας ατομ 330 . λοιπον απο θεμα χωρητικοτητας κ με 32gb βολευομαι . απο τιμη γυρω στα 100 euro. εχω δει αυτους . ποιον προτεινεται ? με ενδιαφερει καθαρα το θεμα αποδοση / τιμη . οι προτασεις μου ειναι :

1. KINGSTON SNV125-S2BD/40GB SSDNOW V SERIES 40GB KINGSTON SNV125-S2BD/40GB SSDNOW V SERIES 40GB - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - E-SHOP.GR

2. ιntel postville X25-V 40GB SSD Intel Postville X25-V 40GB SSD (2.5", SSDSA2MP040G2R5, Retail) - Solid State Drives - plaisio.gr

3. apacer A7201 PREMIUM 32 GB SSD Apacer A7201 Premium 32Gb Ssd (2.5", SataII, AP32GS25SSD1-4) - Solid State Drives - plaisio.gr

4.apacer A7201 PREMIUM 64 GB SSD ( επειδη ακουσα οτι ειναι πιο γρηγορος απο τον 32αρη) Apacer A7201 Premium 64Gb Ssd (2.5", SataII, AP64GS25SSD1-4) - Solid State Drives - plaisio.gr

4. APACER A7202 64GB A7 TURBO SSD ***( τον οποιο θα τον παρω απο μαγαζι φιλου στα 120 ευρω) . APACER A7202 64GB A7 TURBO SSD - ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ - E-SHOP.GR

5. οτι αλλο πρετεινετε εσεις .

6. να μην παρω καθολου γτ δεν αξιζει .

ξερω πως εχω κανει κ αυτο το θεμα http://www.thelab.gr/showthread.php?t=75953 αλλα επειδη ειμαι πολυ μπερδεμενος δεν ξερω τι να κανω.

ευχαριστω προκαταβολικα για την βοηθεια Πανος.

2. ιntel postville X25-V 40GB SSD Intel Postville X25-V 40GB SSD (2.5", SSDSA2MP040G2R5, Retail) - Solid State Drives - plaisio.gr και αν μπορεις τον 80ρη και αν εχεις φραγκα ττον 160ρη ...εχω τον 80ρη και λέω μηπως επρεπε να ζωριζόμουν να επερνα τον 160ρη

Συμφωνω με τον φιλο απο πανω....πολυ μπροστα οι intel SSDs

δεν νομιζω οτι αξιζει ρε παιδια ο 80αρης απο θεμα τιμης για ενα atom pc .βγαινει πιο ακριβος . κ εμενα ο intel 40gb με τραβαει αλλα δεν εχει trim απο οτι ειδα, μονο εκει κολλαω ,μακαρι να κανω λαθος .

edit εκτος απο τα read - write πιο αλλο μετρο συγκρισης υπαρχει .ρωταω για να καταλαβω γτ ειναι πιο γρηγορος ο intel απο τους υπολοιπους .

δεν νομιζω οτι αξιζει ρε παιδια ο 80αρης απο θεμα τιμης για ενα atom pc .βγαινει πιο ακριβος . κ εμενα ο intel 40gb με τραβαει αλλα δεν εχει trim απο οτι ειδα, μονο εκει κολλαω ,μακαρι να κανω λαθος .

edit εκτος απο τα read - write πιο αλλο μετρο συγκρισεις υπαρχει .ρωταω για να καταλαβω γτ ειναι πιο γρηγορος ο intel απο τους υπολοιπους .

Ρε παιδια ρωτησα και παραπάνω στο θεμα με τους intel SSD τι ειναι το trim....?

νομιζω οτι μπορει να συνυπολογιστη στην αποδοση του ssd , ως + . λοιπον τελικη απο φαση ειναι ο intel ακομα κ χωρις trim ?

ευχαριστω για το λινκ αν κ το ειχα βρει απο αλλου . σαν απιστος θωμας δεν ηθελα να πιστεψω τιποτα αλλα απο την μαμα ιντελ . τελικα αυριο μαλλον θα γινει η παραγγελια του intel . αλλα για να μου φυγει μια απορια που την εθεσα στο παραπανω edit,εκτος απο τα read - write πιο αλλο μετρο συγκρισης υπαρχει ? ρωταω για να καταλαβω γτ ειναι πιο γρηγορος ο intel απο τους υπολοιπους .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.