vgiozo Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 27, 2004 Έχω εγκαταστήσει το εν λόγω πρόγραμμα και κατα την εκκίνησή του προειδοποιεί ότι πρέπει να εγκατασταθεί το πρόγραμμα "windows media encoder 9" για να τρέξει χωρίς προβλήματα...Το θέμα είναι οτι έχω εγκατεστημένο το windows media encoder 9...Δοκίμασα να κάνω επιδιόρθωση του προγράμματος τρέχοντας ξανά τον installer, αλλά παρουσιάζεται το ίδιο μήνυμα κατα την εκκίνηση του pcmark...Γνωρίζει κανείς τίποτε γι αυτό;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Ιανουάριος 27, 2004 #2 Κοινοποίηση Ιανουάριος 27, 2004 Σιγουρεψου και για την συγκεκριμενη εκδοση windows media encoder 9 που ζηταει το Pcmark2004. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 28, 2004 Author #3 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Ευχαριστώ, θα το ψάξω...δεν ήξερα ότι υπάρχουν και διαφορετικές εκδόσεις του προγράμματος Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 28, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 ’λλη μια ερώτηση...Προφανώς είμαι βλάκας, αλλά δεν βρίσκω και την επιλογή για να τρέχω loop στο pcmark04...Μπορώ να επιλέξω πόσες φορές θα τρέξει τεστ ή όχι;; Link to comment Share on other sites More sharing options...
vgiozo Ιανουάριος 28, 2004 Author #5 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Τελικά το πρόβλημα λύθηκε με την καινούρια έκδοση του media encoder, ευχαριστώ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
OverFlow Ιανουάριος 28, 2004 #6 Κοινοποίηση Ιανουάριος 28, 2004 Να'σαι καλα. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.