CrazyAnt Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 #1 Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 18, 2007 χ8ες αργα το βραδυ ενω εβλεπα μια ταινιουλα η ο8ονουλα τα παιξε....και μαλιστα εγινε κατι πολυ κουλο...πρεπει να εχει σπασει το πανελ... σημειωτεον οτι την Παρασκευη ηρ8ε στα χερια μου banana προφανως παω για RMA,απλα η8ελα να το δειξω γιατι ενα πουλακι με ειπε πως οποιος το δει 8α βγαλει σπυρια edit: να πω δε πως κατα τα αλλα,απο την απεικονηση της ο8ονης ειμαι ευχαριστημενος για το ελαχιστο χρονικο διαστημα που την χρησημοποιησα.δεν προλαβα καν να την καλυμπραρω βεβαια.Η μεταβαση απο CRT 17αρα με αφησε εικανοποιημενο.Σιγουρα ενα καλυτερο πανελ 8α ηταν κλασεις ανωτερο αλλα no money no honey
SkySurfer Νοέμβριος 18, 2007 #2 Νοέμβριος 18, 2007 Πλέον με 250€ παίρνεισ 22άρα wide. Σίγουρα το panel δεν είναι οτι καλύτερο (ΤΝ) αλλά όπως είπες, τα καλά panel ξεφεύγουν. Πρέπει να ανέβεις στα 350+€.... Επομένως, μια χαρά είναι η οθονούλα
iced Νοέμβριος 18, 2007 #3 Νοέμβριος 18, 2007 χ8ες αργα το βραδυ ενω εβλεπα μια ταινιουλα η ο8ονουλα τα παιξε....και μαλιστα εγινε κατι πολυ κουλο...πρεπει να εχει σπασει το πανελ...σημειωτεον οτι την Παρασκευη ηρ8ε στα χερια μου Αρη γκαντεμια ρε γαμωτο :-(. Θα ξηγηθουν πολυ γρηγορα, δεν παιζει προβλημαΠρέπει να ανέβεις στα 350+€.. 350E+??? Ποιες εχουν "καλα" πανελ γυρω σε αυτα τα λ7?
CrazyAnt Νοέμβριος 18, 2007 Author #4 Νοέμβριος 18, 2007 Ομηρε το ξερω πως η ο8ονη ειναι μια χαρα για τα λεφτα της.Δεν τε8ηκε τετοιο 8εμα.Για αυτον τον λογο και την αγορασα ευ8ης εξαρχης.Ηταν η δευτερη μου προτιμηση μετα την HP w2207 αλλα η HP ειχε αγνωστη ημερομηνια παραλαβης και δεν μπορουσα να περιμενω τοσο οσο υπολογιζαν (μου ειπαν κατα τα χριστουγεννα) για πολλους και διαφορους λογουςΑπλα ποσταρα το τι εγινε γιατι μου φανηκε πολυ παραξενο που ετσι ξαφνηκα πεταχτηκε αυτη η γραμμη.Και απο το λιγο που μιλησα και με τον ea6gka μου ειπε πως πρωτη φορα εβλεπε κατι τετοιο και το 8εωρησα ενδοιαφερον να το ποσταρω.πια 22αρα ομως φοραει καλο πανελ?ολες ΤΝ φορανε οποτε δεν τι8εται 8εμα πανελ σε αυτες τις ιντσες.Η επομενη εναλλακτικη ηταν να παω ειτε σε 20αρα με καλο πανελ,αλλα ειναι και μικρη σαν εμβαδον και αρκετα πιο ακριβες (πχ Dell με sips ~450 ευρα) ή φυσικα σε 24αρα αλλα εκει ξεφευγεις στα ~600
CrazyAnt Νοέμβριος 19, 2007 Author #5 Νοέμβριος 19, 2007 μολις παρελαβα την καινουρια μου ο8ονηη LG ειναι απλως RESPECT στο after salles service & support τηςεπικοινωνω τηλεφωνικα στις 1 με Α8ηναστελνω fax εδω 8εσσαλονικη στις 2:45με παιρνουν τηλεφωνο στις 2:55και μετα απο μια περιγραφη του προβληαμτος +αποστολη screenshot συνενοουμαι και περναω εγω για αντικαταστασηεπειδη ηταν πολυ κοντα στο σπιτι μου πηγα εγω ο ιδιος γαιτι διαφορετικα 8α ερχοταν η καινουρια ο8ονη ή το απογευμα ή την επομενη μερα (το πιο πι8ανο)
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.