Smoke Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάϊος 11, 2004 Συγνώμη για πριν, λάθος μου !!! Οι μνήμες είναι αυτές : http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ_EL_DDR_PC-3200_Dual_Channel_Platinum Ευχαριστώ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 11, 2004 #2 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Καλώς ήλθες,πες μας λίγες πληροφορίες για τις μνήμες σου,PC3200 ή PC 3500?Timings? Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 11, 2004 #3 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 οχι μονο αν βγαλεις τις ψυκτρες, εκτος και αν μας πεις τα timings και τι μαρκα ειναι οι μνημες και μαντεψουμε... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoke Μάϊος 11, 2004 Author #4 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 οκ το έκανα εντιτ το ποστ μου Link to comment Share on other sites More sharing options...
soki Μάϊος 11, 2004 #5 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 πες μας μαρκα/συχνοτητα να σε βοηθησουμε. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 11, 2004 #6 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Αρχική απάντηση από soki οχι μονο αν βγαλεις τις ψυκτρες, εκτος και αν μας πεις τα timings και τι μαρκα ειναι οι μνημες και μαντεψουμε... Εν τω μεταξυ, οι ψυκτρες τους ειναι εντελως απαραδεκτες, ειδικα για το ποσο που πωλουνται οι μνημες! Οι ψυκτρες πατανε μονο στην κορυφη, τα "μανταλακια" τους δεν κανουν τιποτα.(Ακολουθει γελιο παραδειγμα/σχεδιο)Αντι να ειναι ετσι -> Ι|Ι ειναι ετσι -> /|\ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chosen Μάϊος 11, 2004 #7 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Αρχική απάντηση από soki πες μας μαρκα/συχνοτητα να σε βοηθησουμε. OCZ DDR400 λεει το λινκ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RootX Μάϊος 11, 2004 #8 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 Επειδή στον τίτλο λες LE(limited edition, bh6) και το link είναι για τις EL, ποιες ακριβώς έχεις? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smoke Μάϊος 11, 2004 Author #9 Κοινοποίηση Μάϊος 11, 2004 ΟΟΠς Οι δικές μου είναι αυτές στο Λινκ(Νομίζω δηλαδή!) !!! Δε βρίσκω κάποια διαφορά εξωτερικά τουλάχιστον οπότε δε μπορώ να είμαι σίγουρος !! Ευχαριστώ και πάλι ! :tomato: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.