apotsi Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 #1 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 31, 2011 Θέλω να μου προτείνεται ένα cordless desktop σετ με μεγάλη εμβέλεια, γιατί θα χρησιμοποιηθεί σε σαλόνι, στο HTPC και όχι σε γραφείο.Αν μπορείτε ή ξέρετε κάποιο συγκεκριμένο μοντέλο να πάρω, ή τί τεχνολογία να κοιτάξω. Θέλω να παίζει αξιόπιστα στα 4-6 μέτρα.Ευχαριστώ πολύ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 31, 2011 Author #2 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Άκυρο τελικά....Τελικά ένας άλλος φίλος με παρέπεμψε σε αυτό: Logitech Wireless Desktop MK320. Είναι πολύ οικονομικό, και βάση των λεγομένων της Logitech, μπορεί να φτάσει τα 10 μέτρα. Αν δουλεύει και στα μισά, είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος, γιατί είναι ακριβώς ότι ψάχνω.Τώρα έχω το Logitech Cordless Desktop S520, που βάση πάντα των λεγομένων τους, δουλεύει μέχρι τα δύο μέτρα. Αυτό που με παραξενεύει είναι ότι παλιά δούλευε και πιό μακριά. Τί να πώ.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Μάρτιος 31, 2011 #3 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 diNovo Miniμικρόδεν χρειάζεσαι ποντίκιbluetooth για μεγάλη εμβέλειαεύχρηστοφωτιζόμενα πλήκτραπαίζει και με PS3και για μένα πανέμορφοΑν θέλεις ποντίκι για HTPC νομίζω καλύτερο από το παρακάτω δεν υπάρχει από το παρακάτωMX Air Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Μάρτιος 31, 2011 #4 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Θα συμφωνησω απολυτα για το Λογκτιτεκ ! Το εχω κανα χρονο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 31, 2011 Author #5 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Καλό το mini ρε παίδες, αλλά τέτοια εποχή 110€+ για πληκτρολόγιο, δεν τα δίνω... πόσο μάλλον 120€ για ένα ποντίκι... Σας ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σας, αλλά βρε STINK, με τέτοια κρίση εγώ δεν θα έδινα τόσα λεφτά για ένα ποντικάκι. Εσύ μπορεί ναι. Εγώ σίγουρα όχι. Σας ευχαριστώ πολύ πάντως. Link to comment Share on other sites More sharing options...
apotsi Μάρτιος 31, 2011 Author #6 Κοινοποίηση Μάρτιος 31, 2011 Θα συμφωνησω απολυτα για το Λογκτιτεκ ! Το εχω κανα χρονο κ ειμαι πολυ ευχαριστημενος !ποιό logitech έχεις; Link to comment Share on other sites More sharing options...
YDinopoulos Απρίλιος 1, 2011 #7 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 To mini. Αν δεν παιζεις παιχνιδια στο HTPC, ειναι φοβερο για το μεγεθος του. Ψαχτο μεταχειρισμενο η στο ebay μπας κ εισαι τυχερος. Δεν θα το μετανοιωσεις ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
STINK Απρίλιος 1, 2011 #8 Κοινοποίηση Απρίλιος 1, 2011 Δυστυχώς κι εγώ στην ίδια οικονομική κατάσταση βρίσκομαι, αλλά βλέπω πως ότι το πλήρωσα μία φόρα δεν ασχολήθηκα ξανά μαζί του, και για αυτό και το προτείνω. π.χ. Logitech MX Revolution το έχω από τo 2006 που κυκλοφόρησε και δεν το βλέπω να χαλάει σύντομα.Δεν ξέρω πόσο θα σε βόλευε και το παρακάτω που προσαρμόζει πάνω σε controller του xboxΑξεσουάρ Κονσολών - xbox 360 messenger | Skroutz.gr Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.